Irodaház építésére vagy átalakítására kerül sor? Üzlethelyiség nagy terét szeretné kisebb helyiségekre osztani? A korszerű megoldásoknak köszönhetően lehetőség van egyrétegű üvegfalrendszer beépítésére, amit a szakemberek egyéni kérése szerint biztosítanak.

Egyre több helyen alkalmazzák az üveget térelválasztóként, hiszen elegáns, stílusos, tartós megoldás. Ez a térhatárolási módszer átlátható, világos belső terek kialakítását teszi lehetővé.

Bármilyen más falazat építésére kerülne sor, egyrétegű üvegfalrendszerrel sokkal helytakarékosabb és látványosabb eredményre lehet jutni.

  • Nincs blokkolva a fény útja.
  • Esztétikus és praktikus elválasztást biztosít.
  • Szinte bárhol megoldható.
  • Végtelen variációban megvalósíthatóak a tervek.

Az üvegek egymáshoz építése a rendszerben többféleképpen kivitelezhető, így egyéni igényeinek megfelelően látják el a szakemberek a feladatokat. Az ajtólapok beépítése, a különféle dekorációk, a szabad rések egyaránt választhatóak.

Érdemes a rendelkezésre álló anyagokról, a különböző megoldásokról előzetesen informálódni. Célszerű az adott helyre leginkább illő, kényelmet és esztétikus megjelenést nyújtó egyrétegű üvegfalrendszert megrendelni.

Üzletbe, irodába, létesítmény helyiségeibe, és más területre is kiváló ötlet az egyrétegű üvegfalrendszert választani. A természetes fény bejutásának köszönhetően csökkenthetőek a világításra fordított költségek, és hangulatosabb, nyugodtabb légtérben végezhetik az emberek a tevékenységeket.

Gondoskodjon a stílusos, praktikus kialakításról, és a szabadból érkező fény biztosításáról egyrétegű üvegfalrendszerrel! Ossza meg egyéni elképzeléseit, hogy minden szempontból megfelelő térelválasztásra kerüljön sor! Ha igénybe veszi cégünk, a VRT-Üvegfalak Kft. szolgáltatását, kiváló minőségű, időtálló megoldásra, üvegajtók beszerelésére is van lehetőség.

Rövid határidővel vállaljuk a precíz munkavégzést. Szerezzen bővebb információt a www.vrt-uvegfalak.hu internetes oldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-2394525-ös telefonszámon, vagy a vrt@vrt-uvegfalak.hu e-mail címen!