Alkatrészek gyártásával, vagy más olyan ipari tevékenységgel foglalkozik, amely során nagy szüksége van könnyen megmunkálható, kiválóan ellenálló, jó hővezető képességgel rendelkező anyagra? Számos esetben a legjobb megoldás a vörösréz lemez felhasználása, amit egyszerűen beszerezhet a megfelelő mennyiségben jól felszerelt kis- és nagykereskedésből.

Különböző anyagok alkalmazására, megmunkálására van lehetőség, amelyek közül kiemelt szerepe van a réznek. Ez a termék:

  • Újrafelhasználható.
  • Környezetkímélő.
  • Hosszú időn keresztül megőrzi a szilárdságát.
  • Kiválóan ellenáll a nagy nyomással és a korrózióval szemben.

Számos területen van nagy szükség a vörösréz lemez felhasználására, ugyanis könnyen megmunkálható, kiváló az elektromos vezetőképessége. Legfőképp az építőiparban és a villamosiparban van nagy igény az alkalmazására, de a híradástechnika területén, valamint a kitűzők és érmék gyártásával foglalkozó szakemberek körében is népszerű anyag.

Ha magasnyomású tömítőkre van szükség, szintén a legjobb megoldás a vörösréz lemez. Vastag lemezek, szalagok, és más típusú vörösrézanyagok is megvásárolhatóak, fontos a célnak leginkább megfelelő anyagot beszerezni.

Hideg hengerléssel és nyújtva, egyengetve kerül sor a vörösréz lemez előállítására. A felhasználási területtől függ, hogy milyen anyagminőségben van szükség erre. Egyéni igényei szerint biztosítják a megfelelő méretben és mennyiségben az anyagokat, így gördülékenyen használhatja fel ezeket, és időben teljesítheti a feladatait.

Valósítsa meg a terveket a széles körben könnyen felhasználható vörösréz lemez segítségével! Használja ki ennek a kiváló minőségű anyagnak az előnyeit! Bármikor megrendelheti a megfelelő mennyiséget, és más típusú termékekhez is hozzájuthat könnyen, ha igénybe veszi cégünk, a MetAlCu Trade Kft. szolgáltatását.

Nem csak vörösréz lemezek, hanem szalagok, tömör és üreges szálanyagok egyaránt a rendelkezésére állnak. Szerezzen bővebb információt a www.metalcu.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-23-530031-es telefonszámon, vagy a sales@metalcu.hu e-mail címen!