Folyadékok vagy más anyagok szállítására alkalmas szerkezetek megfelelő állapotáért felelős? Fontos a hatékony, gazdaságos és biztonságos működtetés? A kiszámítható üzemeltetés, a problémák, a veszélyhelyzetek megelőzése érdekében tanácsos a szerkezetek állapotvizsgálatát időközönként alaposan elvégezni.

Az ipar minden területén precízen tervezett, speciálisan kialakított berendezéseket, szerkezeteket működtetnek. Különböző tulajdonságokkal rendelkező anyagok szállítására és tárolására kerül sor, amelyek sok esetben az adott területen belül áramolnak az erre a célra kivitelezett rendszerekben.

Nem csak a gyártást követően, a beüzemelést megelőzően, hanem ezután is szükség van az ellenőrzésre. Ezáltal lehet időben kideríteni, ha elengedhetetlen a javítás vagy a csere.

Fontos szakemberek véleményét kérni, akik megállapítják, hogy az adott szerkezet alkalmas-e a feladatok ellátására, és meddig lehet erre számítani. Az ipari szerkezetek állapotvizsgálata lehetővé teszi, hogy pontos képet kapjon, információkat szerezzen a várható felújítások idejéről, mértékéről.

Attól függően, hogy milyen szerkezetek állapotvizsgálatáról van szó, ezek mekkora méretűek, milyen súlyúak és alakúak, más-más módszerekkel lehet pontos adatokhoz jutni. Ha szeretne élettartambecslést, akkor szintén szükség van a szerkezetek állapotvizsgálatára a legmegfelelőbb eljárással.

Kerülje el a kellemetlenségeket, gondoskodjon a biztonságról az emberek és a munkaterület védelme érdekében! Fordítson nagy figyelmet az ipari szerkezetek állapotvizsgálatára, amit hozzáértő szakembereink gördülékenyen, precízen elvégeznek! Cégünk, a R.U.M. Testing Kft. különböző módszerekkel nyújt megoldást az alapos ellenőrzésre.

Többek között vállalunk keménységmérést, tömörségvizsgálatot, radiográfiai és ultrahangos eljárások alkalmazását. A szerkezetek állapotvizsgálata során megállapíthatóak az alkalmasság, a várható élettartam és felújítások. Jusson bővebb információhoz a www.rumtesting.hu internetes oldalon, és keressen bennünket a 06-1-4058934-es telefonszámon, vagy az iroda@rumtesting.hu e-mail címen!