Raklapokra van szüksége az áruk praktikus tárolásához és szállításához is? Szeretné ezeket minél hosszabb időn keresztül használni? A korszerű technikáknak köszönhetően ma már lehetőség van a raklap hőkezelésére, így ellenállóbb, tartósabb szerkezetekkel lehet dolgozni.

Szinte mindenki ismeri, és rengeteg ember használja a raklapokat, hiszen megéri számos ok miatt. Ezek a strapabíró, praktikus, időtálló szerkezetek jól megállják a helyüket a kereskedelemben, a szállítmányozás területén, és a raktárakban.

Egyre többen valósítják meg egyéni elképzeléseiket a bútorok készítése területén is raklapok segítségével. Egyedi berendezési elemek tervezhetőek beltérre és kültérre egyaránt, főként ülő- és fekvőalkalmatosságok, valamint asztalok.

A raklapokat különböző környezetben használják fel, gyakran előfordul, hogy szabadtéren is lesznek mozgatva, tárolva. Emiatt lényeges, hogy jól ellenálljanak a külső hatásoknak. Vannak olyan áruk, amelyek érzékenyek a nedvességre. Ezeket is egyszerűen lehet fuvarozni, raktározni a szerkezeteken, ha sor kerül a raklapok hőkezelésére.

A hőkezelt eszközök tartósabbak, nem kell tartani a faanyag élősködőktől. Emellett pedig a nem kívánt organizmusok sem lesznek már jelen, így nem kerülnek a helyiségbe olyan dolgok, amelyek károsítják az egyéb fából készült termékeket. Ha szeretné a raklapokat ellenállóbbá tenni, és igyekszik az általuk nyújtott előnyöket minél tovább kihasználni, akkor érdemes Önnek is a raklap hőkezelés mellett dönteni.

Növelje a raklapok élettartamát, előzze meg a kellemetlenségeket fumigálással! Használja ki Ön is ezt a kiváló lehetőséget, hiszen így jóval hosszabb időn keresztül számíthat a nélkülözhetetlen eszközökre! Cégünk, a SZA-TO WOOD Kft. gyors és megbízható megoldást nyújt, így kifogástalan termékeket vehet át az Ön számára megfelelő mennyiségben.

Tudjon meg többet a kezelésről, és informálódjon a termékeinkről is a www.szatowood.hu weboldalon! Kérje a segítségünket a 06-30-4813060-as telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet a zsolt.toth@szatowood.hu e-mail címre!