Különleges eseményre készül, ahol szeretné a résztvevőket egyedi reklámajándékkal meglepni? Hasznos eszközöket keres, amelyekkel hatékonyan népszerűsítheti a szolgáltatását? Érdeklődőknek, rendezvény vendégeinek, és munkatársaknak is érdemes logózott termékekkel készülni, amelyekre szükség van a mindennapok során.

Az online marketing előtérbe kerülése mellett még mindig elengedhetetlenek a nyomtatott marketingeszközök. Számos olyan kelléket, anyagot alkalmaznak az emberek nap, mint nap, amelyeket kiválóan fel lehet használni népszerűsítésre. Célszerű erre Önnek is gondolni, és minél több lehetőséggel élni.

Irodai munkakörnyezetben, a különféle teendők ellátása során más munkaterületen, és otthon is szükség van irodaszerekre. Bármikor szeretne valaki fontos információkat feljegyezni, jegyzettömbre, füzetbe tudja átláthatóan megtenni. A lényeges események, tudnivalók feltüntethetőek asztali naptáron. Az oldaljelölők, és más kiegészítők pedig lehetővé teszik a rendszerezett, könnyen áttekinthető jegyzeteket.

Ha egyedi reklámajándékkal szeretne készülni, érdemes ezek közül válogatni, és nem maradhat el a logóval, egyéb üzenettel, ábrával való ellátás sem. A legjobb megoldás a logózott termékeket olyan szolgáltatótól megrendelni, ahol igény szerint kiválaszthatóak, és elvégzik kérés szerint az emblémázást is.

Keltsen pozitív benyomást, érje el, hogy örömmel emlékezzenek a szolgáltatására! Adjon át egyedi reklámajándékokat, amelyeket szívesen vesznek kézbe az emberek! Különböző reklámtermékekkel várjuk cégünknél, a Gléda Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-nél.

Könnyen kiválaszthatja a megfelelő jegyzettömböket, füzeteket, oldaljelölőket, naptárakat, amelyeket egyéni kérése szerint látunk el logóval. Profi grafikai és nyomdai megoldásokkal várjuk, lehetőséget nyújtunk környezettudatos reklámtermékek beszerzésére is. Jusson bővebb információhoz a www.gledanet.hu internetes oldalon, és keressen bennünket a megrendeléssel kapcsolatban a 06-30-9790529-es telefonszámon, vagy a hello@gledanet.hu e-mail címen!