Iroda kialakítására készül, vagy szeretné a helyiségeket átalakítani? Praktikus, egyéni igény szerint könnyen használható, stílusos árnyékolástechnikai eszközt keres? A szalagfüggöny irodákba a legjobb megoldás, amihez többféle változatban juthat hozzá.

Hamarosan beköszönt a nyári meleg, amikor nagy szükség lesz az árnyékolókra, azonban ezt megelőzően is elengedhetetlen a fény bejutásának szabályozása. Sok esetben a hűvös hónapokban is nélkülözhetetlen az árnyékolás megoldása, hiszen a napsütés zavarhatja a feladatok gördülékeny, hatékony ellátását. Ez főként irodai környezetben van így, amikor nagy segítséget jelent a szalagfüggöny.

Számos ok miatt megéri szalagfüggönyt használni:

  • igény szerint lehet állítani a szalagok fedését
  • modern, letisztult megjelenést kölcsönöz
  • könnyen szerelhető és tisztítható
  • árnyékolásra és térelválasztásra is alkalmas

A nappali élettérben praktikus, esztétikus szalagfüggöny szinte mindenki számára ismert, kedvelt megoldás. Elegendő takarást biztosít ahhoz, hogy elrejtse a belső teret a kíváncsi tekintetek elől, mégis lehetővé teszi a világos munkakörnyezet biztosítását.

Az árnyékolás mellett a kiadások csökkentésében is segít a szalagfüggöny, ugyanis nyáron nem engedi be a meleget, télen pedig ez könnyebben bent tartható. Különböző változatokban kapható, ennek köszönhetően megtalálhatja az adott helyiségbe leginkább illő terméket. A szűk terek anélkül is maximálisan kihasználhatóak, hogy útban lenne a szalagfüggöny.

Gondoskodjon az árnyékolásról minden szempontból előnyös módszerrel! Használja ki a szalagfüggöny előnyeit, és rendeljen egyedi méretben! Többféle szín és anyag közül választhat, így teljes mértékben olyan árnyékoló felszerelésére kerülhet sor, amely megfelel az elvárásainak. Nem adódhat gond a feladat elvégzésével, ugyanis nálunk nem csak a beszerzést intézheti, hanem ránk bízhatja a felszerelést is. Tájékozódjon az általunk kínált lehetőségekről a www.mpredony.hu weboldalon, és forduljon hozzánk bizalommal a 06-70-3896980-as telefonszámon, vagy az mpredony@gmail.hu e-mail címen!