Munkát keres, és C+E kategóriás vezetői engedéllyel rendelkezik? Kamionsofőrként szeretne elhelyezkedni? Ismerje meg a cégünket, és jelentkezzen a nemzetközi gépjárművezető állásra!

Az áruszállításra óriási szükség van belföldön és külföldön egyaránt. A kereskedelemben, a költöztetés során, és az ipar ágazataiban nagyméretű gépjárműveket használnak az áruk fuvarozásához. Fontos követelmény a biztonság, a pontosság, és a környezetvédelmi szabályok betartása. Ezt a feladatot olyan cégek látják el, amelyek megfelelő gépjárműparkkal rendelkeznek.

A sofőrök az előírások szerinti vezetői engedéllyel és nagy gyakorlattal végzik a munkájukat.

Ha Ön kamionsofőrként szeretne elhelyezkedni, akkor ismerje meg a cégünket, és tájékozódjon a feltételekről! Nemzetközi gépjárművezető állás betöltésére jelenleg is van lehetőség. A végzettségének és a szaktudásának megfelelően dolgozhat a kedvelt gépjárművel. A kínálat megtekintésével meggyőződhet róla, hogy milyen kényelmes és korszerűen felszerelt járművet vezethet, valamint informálódhat, hogy milyen lesz az időbeosztása.

Precíz és segítőkész irányítást fog kapni, ami lehetővé teszi a problémamentes munkavégzést. Ha megfelel az elvárásoknak, akkor érdemes minél hamarabb jelentkezni a nemzetközi gépjárművezető állásra. Egész évben dolgozhat, és mindig pontosan lesz része az anyagi megbecsülésben.

Bizonyára fontos az Ön számára, hogy megbízható szolgáltatónál, biztos helyen legyen munkája. Ha szeretné a feladatát gördülékenyen, a megbeszéltek szerint elvégezni, és lényeges, hogy folyamatosan tudjon a munkavégzésre számítani, akkor nálunk a legjobb helyen jár. Érdemes a kapcsolatot felvenni velünk, és minél hamarabb csatlakozni hozzánk.

Valósítsa meg a terveit nemzetközi gépjárművezetőként, jelentkezzen az általunk meghirdetett állásra! Cégünk, a Szaki Trans Kft. szolgáltatásairól részletesen olvashat a www.szakitrans.hu internetes oldalon, és készséggel állunk a rendelkezésére a 06-70-4501404-es telefonszámon, valamint az info@szakitrans.hu e-mail címen.