Mindenkit kellemetlenül érint, ha egy váratlan műszaki hiba miatt az út szélén ragad a járművével, de ez még inkább igaz, ha egy olyan hatalmas járműről van szó, mint egy kamion. Ilyen esetben szinte biztosan óriási forgalmi torlódással kell számolni, ami bizony meglehetősen rövid idő alatt alakul ki.

Szerencsés esetben még el tud döcögni a jármű a legközelebbi pihenőig, de sajnos ez nem mindig sikerül. Ilyenkor, amennyire egy ekkora „jószággal” lehetséges, le kell húzódni, bekapcsolni a vészvillogót és segítséget hívni.

Fontos, hogy mielőbb gondoskodjon a kamionmentésről, mert az út szélén veszteglő jármű nem csak óriási dugót okoz, hanem balesetveszélyt is, főleg, ha a kamion átlóg a másik sávba. Semmiképp sem jó ötlet nekiugrani a szerelésnek, mert egyrészt rendkívül veszélyes lehet – főleg egy autópályán –, másrészt a szükséges szerszámok és hozzáértés nélkül vajmi kevés esély van a sikerre.

Azt javasoljuk, hogy mindenki, aki vezet, akár személygépkocsit, akár kamiont, mentsen el a telefonjába egy megbízható, mentéssel foglalkozó cég telefonszámát, hogy szükség esetén azonnal hívhassa, ne kelljen az amúgy is stresszes helyzetben a keresgéléssel foglalkozni.

A Top Rescue 24 kamionmentő a legnagyobbak mentését végzi. Akár műszaki hibáról, akár balesetről van szó, ránk számíthat! A hívást követően igyekszünk a lehető leghamarabb a helyszínre érni és minél előbb elhárítani a problémát, megszüntetve a forgalmi torlódás okát és a balesetveszélyes helyzetet.

Korszerű eszközökkel dolgozunk, nagy tapasztalattal rendelkezünk és megfizethető árakkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, a nap 24 órájában. Szükség esetén az árurakodáshoz is tudunk megbízható csapatot biztosítani.

A kamionmentéssel kapcsolatos bővebb információért látogasson el www.kamionmentés.hu weboldalra! Ha kérdése merült fel vagy szüksége van a szolgáltatásra, hívjon minket bizalommal a +36 20 927-75-67-es telefonszámon vagy írjon nekünk a kamionmentes@yahoo.com e-mail címen, munkatársaink készséggel segítenek Önnek a részletekkel kapcsolatban!