Törekszik a folyamatok gépesítésére a munkaterületén, ezért szüksége van anyagmozgatásra alkalmas szerkezetre is? Felületkezeléssel foglalkozik, és fontos a munkadarabok biztonságos, ugyanakkor minél gyorsabb mozgatása? Modern rendszerek alkalmazására van lehetőség, amelyeket az igényei, és a helyszíni adottságok szerint biztosítanak a szakemberek.

Az anyagmozgatás a különböző termékek nem nagy távolságú, üzemen belüli helyváltoztatását jelenti, amely során kiemelt figyelemre van szükség a biztonságot illetően. Attól függően, hogy pontosan mekkora, milyen alakú és súlyú munkadarabokról, árukról van szó, egymástól eltérő típusú és terhelhetőségű anyagmozgató szerkezetek látják el megfelelően a feladatukat.

Az alkatrészek, és más termékek esetében is elengedhetetlen a felületkezelés a gyártási munkálatokat követően. Számos esetben több réteg felvitelére is sor kerül, és az eljárásokat a munkaterület más-más pontjain végzik el. Ezek között szükség van az anyagmozgatásra, amit célszerű automatizálni.

Ma már modern rendszerek állnak rendelkezésre, amelyek segítségével rendkívül könnyen, gördülékenyen megoldható az anyagmozgatás. A munkafolyamathoz leginkább illeszkedő módszerrel zökkenőmentessé válik a munkavégzés, valamint optimális kihasználhatóságra lehet számítani. Gondos tervezéssel a legmegfelelőbb szerkezet telepítésére kerülhet sor.

Csökkentse a munkadarabok sérülésének kockázatát, és gyorsítsa a munkafolyamatot! Alkalmazzon korszerű szerkezeteket az anyagmozgatáshoz, amelyekkel gördülékenyebbé és biztonságosabbá válik a feladatok elvégzése! Kiváló minőségű, egyszerűen működtethető rendszerek telepítésével foglalkozik cégünk, a Knipl Kft., többféle megoldás közül választhat a célnak megfelelően.

Felső- és alsópályás, valamint átemelő szerkezetek egyaránt beszerezhetőek. Mindezekről részletesen informálódhat a www.knipl.com internetes oldalon. Egyéni igényeivel, és felmerülő kérdéseivel pedig forduljon hozzánk a 06-74-550540-es telefonszámon, vagy az info@knipl.com e-mail címen!