Energiamegtakarításra törekszik? Házfelújítást tervez? Ytong Multipor hőszigetelés segítségével jelentős mértékben csökkentheti az épület fenntartásának költségeit.

A régen épült házak kivitelezése általában hőszigetelés nélkül történt meg. A mai fejlett technológia lehetővé teszi, hogy ezeket az ingatlanokat utólagos szigeteléssel lehessen ellátni.

Ha Ön felújítja a családi házát, akkor gondoljon ennek a megvalósítására is! Sokkal kevesebb összeget kell a fűtésre fordítani, és egyenletesebb hőmérsékletet tud a helyiségekben biztosítani. A téli hidegben jobban megtartja a ház a meleget, nyáron pedig kellemesebb lesz a bent tartózkodás.

Az Ytong Multipor hőszigetelés kiváló minőségű anyagból készül, és számos más előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Ha ezt választja, elégedett lesz az eredménnyel.

Egy jól felszerelt tüzépen rendelkezésre áll, és bármikor beszerezhető a megfelelő mennyiség. A szakemberek precíz módon elvégzik a munkát, Ön és a családtagjai pedig élvezhetik az otthon melegét.

Ha kivitelezőként végzi az anyagbeszerzést, akkor bizonyára Ön is szívesen alkalmazza az Ytong Multipor hőszigetelést. A társasházak, a családi házak, és a különböző intézmények, létesítmények lakói és fenntartói arra törekednek, hogy minél kevesebb legyen az energiafelhasználásuk. Emiatt igyekeznek olyan módszereket, korszerű technológiákat választani, amelyek ezt elősegítik.

stabil, ásványi kristályszerkezetű Ytong Multipor hőszigetelő lapok:

  • Új alternatívát nyújtanak a meglévő épületállomány és az épülő ingatlanok esetében is.
  • Lehetővé teszik a gazdaságos fenntartást hosszú éveken keresztül.
  • Természetes alapanyagot tartalmaznak.
  • Nem éghetőek, és egyszerűen felhasználhatóak.

Szerezze be könnyen a megfelelő mennyiségű Ytong Multipor terméket, és jusson hozzá más építőipari anyagokhoz is kényelmesen! Válassza cégünket, az Ilovszky Tüzép Kft.-t! Részletesen tájékozódhat a tüzépünk által nyújtott kínálatról a www.ilovszkytuzep.hu internetes oldalon, és készséggel állunk a rendelkezésére a 06-68-412368-as telefonszámon, valamint az ilovszky@ilovszkytuzep.hu e-mail címen.