Rozsdamentes acélból készült eszközökkel dolgozik? Szeretné a felszerelését minél hosszabb időn keresztül problémamentesen használni? A legjobb megoldás a rozsdamentes acél elektropolírozása, aminek köszönhetően jelentős mértékben növelhető az élettartam.

Az iparban, és más területeken is nagy szükség van a korrózióálló anyagok alkalmazására. Rengeteg eszköz készül ilyen módon, hiszen sok esetben kiválóan ellen kell állni a külső hatásoknak.

A rozsdamentes acél eleget tesz a magas elvárásoknak, és számos helyen megtalálhatóak az ebből készült munkadarabok. Az időtállóságukat és az esztétikus megjelenésüket azonban csak akkor őrzik meg, ha bizonyos időközönként sor kerül a megfelelő módon történő kezelésükre.

Erre a célra szolgál a rozsdamentes acél elektropolírozása, amely lehetővé teszi az érdesség csökkentését. A szép, sima felületnek köszönhetően nem tapadnak meg könnyen a szennyeződések. Az alapos tisztítást, a zsírtalanítást, a különféle maradványok eltávolítását, valamint a karcolások megszüntetését követően végzik el a szakemberek az elektropolírozást. Speciális elektrolit oldatban történik a kezelés, áram átvezetésével bonyolítják le a folyamatot.

A különböző tulajdonságok, valamint az energiaszint is optimalizálható, ezáltal a tisztítás és a szárítás után tökéletes végeredményre számíthat.

Ne mondjon le a megszokott eszközeiről akkor sem, ha már régóta állnak rendelkezésre! Gondoskodjon a megfelelő kezelésről, ezáltal biztosíthatja a kiváló ellenálló képességet a különféle hatásokkal szemben! Cégünk, a KORROFOB Felületvédelmi és Kereskedelmi Kft. többféle eljárás alkalmazásával nyújt segítséget a kifogástalan felületek megőrzése érdekében.

Nagy tapasztalattal vállaljuk a rozsdamentes acél elektropolírozását, ami számos esetben a legjobb megoldás. A munkafolyamat ára függ a tárgyak formájától és a darabszámtól. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.korrofob.hu internetes oldalon, és keressen bennünket a 06-30-9492392-es telefonszámon, vagy a korrofob@korrofob.hu e-mail címen!