Álmai családi házának kialakítását tervezi, de rengeteg más teendője miatt még nem kezdődtek el a munkálatok? Befektetőként szeretne minden szempontból kiváló ingatlant vásárolni? Érdemes a készház árakról tájékozódni, ugyanis kedvező feltételek mellett van lehetősége a kivitelezésre, és most ajándékot is kaphat a szerződés megkötését követően.

A lakáshoz képest sokkal nyugodtabb, szabadabb megoldást nyújtó családi ház sok ember vágya. Vannak, akik ilyen környezetbe születnek, majd hasonlóan folytatják az életüket egy másik házban. Sokan pedig ahogy tehetik, elköltöznek a megszokott, de szűkös lakásból.

Ma már számos módszer alkalmazására van lehetőség, ha házépítés a terv. Többek között megoldható a készházak kivitelezése, ami nagy terhet vesz le a leendő tulajdonosok válláról.

A készház építése száraz technológiával történik, így nem kell száradási idővel számolnunk és egész évben, akár télen is kivitelezhető. A könnyűszerkezetes ház egyik altípusáról van szó, amely magas minőségű anyagokból, precíz munkával készül.

Rengeteg időt és energiát spórolhat meg azáltal, ha a készház építését profi csapatra bízza, akik a megbeszélt határidőn belül befejezik a munkálatokat. Energiatakarékos, biztonságos és esztétikus otthona lehet, amit kiváló minőségű alapanyagokból kiviteleznek a szakemberek. Az alacsonyabb rezsiköltségek mellett elégedett lehet a környezetvédelmet és a szigetelést, az időtállóságot tekintve is.

Használja ki az általunk nyújtott lehetőséget, és jusson hozzá a minden szempontból tökéletes családi háza kulcsaihoz rövid időn belül! Bízza cégünk, a Taksony H-BEK Kft. hozzáértő szakembereire a kivitelezést! Precíz munkát végzünk, egyéni kérése szerint kerül sor az ingatlan felállítására.

Érdemes bennünket minél hamarabb megbízni, ugyanis most hőszivattyút vagy hőszivattyús bojlert adunk ajándékba kulcsrakész könnyűszerkezetes ház építésének érvényes szerződése esetén. A készház árak nálunk tartalmazzák a tervezést, az alapozást, valamint az 5%-os áfát is.

Ha szeretne egyszerűen építkezni, érdemes hozzánk fordulni. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.konnyu-szerkezet.hu internetes oldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-4441590-es telefonszámon, vagy az info@konnyu-szerkezet.hu e-mail címen!