Családi házat vásárol, és aggódik az ingatlan falazatán látható, átlós irányú repedések miatt? Esetleg a meglévő épület esetében tapasztal ilyen rendellenességet? Lehetőség van a házak szerkezeti megerősítésére, így elkerülhetők a komolyabb problémák, és újra biztonságos környezet áll rendelkezésre.

Rengeteg ház épül napjainkban is, és sokan döntenek úgy, hogy használt ingatlant vásárolnak. Mindenki olyan épületben szeretne élni, ahol biztonságban érezheti magát, és minél kevesebbet kell az évek során felújításra, javításokra költeni. Sok múlik azon, hogy milyen módon kerül sor az alap építésére. Fontos a szabályoknak megfelelni, és minden tényezőre ügyelni a később kialakuló problémák megelőzése érdekében.

Számos ok miatt előfordulhat, hogy az ingatlan falazatán átlós irányú repedések jelennek meg. Ezeket el lehet tüntetni javítgatással, azonban felesleges kiadás, mivel a gond oka nem szüntethető meg ezzel a módszerrel.

Az ismeretlen talajon történő építkezés, a helytelen kivitelezés, a csapadék nem megfelelő elvezetése, és más tényezők is okozhatnak problémákat. A stabilizáláshoz szakszerű, hozzáértő munkavégzésre van szükség, és lényeges, hogy a szakemberek a megfelelő cölöpözési eljárást válasszák.

Akár Ön szeretne tovább is a meglévő ingatlanban élni, akár eladásra készül, nem maradhat el az alap megerősítése. Ezzel gondoskodhat újra a biztonságról, és így mások is bátrabban döntenek a vásárlás mellett, ha értékesítésre kerül sor.

Tájékozódjon az ingatlan jelenlegi állapotáról, és tegye meg a szükséges lépéseket az alap megerősítése érdekében! Kérje cégünk, a Mérnökangyal Kft. szakembereinek tanácsát, hogy minél hamarabb megtörténjen a munkálatok elvégzése! Többféle módon kerülhet sor a házak szerkezeti megerősítésére, amelyekről informálódhat a www.angyalhazak.hu weboldalon.

Díjmentes helyszíni felmérést és konzultációt követően javasoljuk a legmegfelelőbb eljárást. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessen időpontot a 06-30-3701601-es telefonszámon, vagy az angyalgyorgy@angyalhazak.hu e-mail címen!