Ingatlant épít vagy vásárol, ahol nagy értékek elhelyezésére kerül sor? Nem tesz eleget az igényeinek a jelenleg használt nyílászáró? Lehetősége van biztonsági ajtót egyéni igényei szerint rendelni, ami a speciális kivitelezésnek köszönhetően maximálisan megfelel az elvárásainak.

Minden ingatlan esetében fontos a megfelelő nyílászárók beépítése. Családi ház, lakás, iroda, üzlet, létesítmény, intézmény, és ipari területek bejáratánál egyaránt lényeges a biztonságos zárásról gondoskodni. Ennek érdekében nem hiányozhat a tökéletes ajtó, ami folyamatosan óv az illetéktelenekkel szemben.

A bejárati ajtó ellenálló képességének növelése nem több zár felszerelésével valósítható meg leginkább, hanem a biztonsági ajtó használatával. Nem egyszerű az ideális szerkezet kiválasztása, hiszen egyre többféle megoldás elérhető.

Különböző kategóriákba sorolhatóak a biztonsági ajtók, más-más kialakítással gyártják a szakemberek. Ha értékes vagyontárgyak, fontos iratok, vagy egyéb olyan dolgok tárolására kerül sor, amelyeket kiemelten szükséges óvni, akkor célszerű egyedi módon erősített biztonsági ajtót beszerezni.

Lehetőség van betörésvédő pálcákkal felszerelt, vagy lemez erősítésű profilokkal rendelkező, golyóálló üveggel is szerelhető nyílászárót beépíteni. A szakemberek egyéni kérése alapján biztosítják a hosszú időn keresztül helytálló biztonsági ajtót.

Kerülje el az anyagi károkat, és más problémákat is! Gondoskodjon az értékei védelméről magas minőségű, strapabíró biztonsági ajtóval, ami kiválóan ellenáll a különböző hatásoknak! Ebben segítünk Önnek a Fémmíves-87 Kft. munkatársaiként, nagy tapasztalattal vállaljuk az egyedi kérések teljesítését.

Többféle kivitelben készítjük el a tökéletes biztonsági ajtókat, így bármilyen területen szeretné alkalmazni, nálunk a legjobb megoldásra juthat. Külső és belső védőrácsok szintén beszerezhetőek tőlünk, érdemes a szolgáltatásainkról részletesen informálódni a www.femmives.hu weboldalon. Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-3716177-es telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet a femmives@t-online.hu e-mail címre!