Hőszivattyú működtetését tervezi, amit szeretne minél könnyebben és kényelmesebben vezérelni? Korszerűsíti az ingatlanát, ahol szüksége lesz inverteres hőszivattyúra is? Ma már lehetőség van hőszivattyút wifi modullal üzemeltetni, érdemes ezzel a módszerrel megismerkedni.

Egyre szélesebb körben ismert és alkalmazott berendezés a hőszivattyú, ami lehetővé teszi az energiahatékony fenntartást. Jelentős mértékű megtakarítást jelent a körültekintően kiválasztott, szakszerűen telepített eszköz.

A hideg időszakokban a fűtés, a túl meleg hónapokban pedig a hűtés elengedhetetlen, amit kiválóan meg lehet oldani a megfelelő hőszivattyúval. A környezettudatosságot, a gazdaságosságot, és a kényelmet tekintve is megéri inverteres hőszivattyút működtetni, azonban fontos minden elem méretezésére ügyelni, és elengedhetetlen az ingatlan szigetelése.

A szakemberek folyamatosan fejlesztenek, egyre jobb megoldásokkal teszik lehetővé az egyszerű, kényelmes, biztonságos üzemeltetést. Már elérhető a wifi modul a Chofu hőszivattyúkhoz, aminek köszönhetően a működés ellenőrzése sokkal egyszerűbbé válik.

A modult wifi útválasztójához csatlakoztatva a világban bárhonnan vezérelhető az inverteres hőszivattyú. A gyár által javasolt legnagyobb teljesítményre konfigurálható a berendezés, kellemes és intuitív a kezelés, nem okozhat gondot a telepítés. Minden szempontból megéri ezzel a lehetőséggel élni.

Legyen nyugodtabb és kényelmesebb az élete, használja ki a korszerű technológiák által nyújtott lehetőségeket! Alkalmazzon hőszivattyút wifi modullal, aminek köszönhetően rendkívül egyszerűen vezérelheti a berendezést távolról is! Ebben segít Önnek cégünk, az ESTÉ – Credit Side Kft. megbízható inverteres hőszivattyúval.

Könnyen kezelhető, felhasználóbarát megoldást biztosítunk Apple és Androidos telefonokra is. A levegő-víz hőszivattyú wifi modullal igazán rugalmas, kiváló teljesítményű eszköz, amiről bővebben olvashat a www.chofu-hoszivattyu.hu weboldalon. Keressen bennünket bizalommal a 06-20-2689757-es telefonszámon, vagy a tibor.sulyok@gmail.com e-mail címen!