Építőipari kivitelezéssel foglalkozik? Felelős műszaki vezetőként látja el a feladatait? Annak érdekében, hogy nyugodtan tudja a munkáját végezni, nagy szükség van a kivitelezői felelősségbiztosításra.

Rengeteg épület felépítésére, korszerű kialakítására kerül sor napjainkban. Ipari létesítmények, vállalatok számára ideális ingatlanok, lakóházak, és más épületek kivitelezése is zajlik folyamatosan. A felújítások során szintén sok szakember igyekszik a lehető legjobb eredményt elérni.

A felelősségteljes, szakszerű munkavégzés, és a kiváló tervek mellett is előfordulhat hiba, ami nagy anyagi veszteségekkel járhat. Ha kivitelezőként tevékenykedik, bizonyára nem szeretné az ilyen esetekben felmerülő károkat saját maga megfizetni. Ebben segít Önnek a kivitelezői felelősségbiztosítás, amely leveszi a válláról a terhet probléma esetén.

A különböző biztosítások között mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő szerződést. Célszerű olyan szolgáltatót felkeresni, ahol minden információt átadnak a különféle lehetőségekről, és könnyen kiválaszthatja az ideális megoldást.

A kivitelezői felelősségbiztosításon belül biztosítható az építőipari kivitelezési, a felelős műszaki vezetői, valamint az alvállalkozók tevékenysége is. Amennyiben a szakmai tevékenységet alvállalkozói viszonyban látják el, és csak ennek a területnek a biztosítására van szükség, akkor köthető önálló felelős műszaki vezetői tevékenységre is.

Végezze a munkáját aggodalom nélkül, kösse meg időben a kivitelezői felelősségbiztosítást! Számos esetben térít költségeket, amiről érdemes előzetesen, részletesen tájékozódni. Minden lényeges információt megtalál a www.mernokbiztositas.hu weboldalon, ahol olvashat más biztosításokról is.

Cégünk, a Hungarorisk Kft. lehetővé teszi, hogy egyszerűen és gyorsan találja meg az Ön számára megfelelő szerződést. Hasznos tanácsokkal látjuk el, és teljes körű segítséget biztosítunk. Keressen bennünket a 06-1-4540308-as telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet a hrisk@hungarorisk.hu e-mail címre!