Szeretne a gépjárműve védelméről hatékonyan gondoskodni? Szívesen alkalmaz egyedi módszert annak érdekében, hogy kevésbé legyen érdekes az autója a tolvajok számára? Kiváló megoldást nyújt a szélvédő gravírozás, amely során bármilyen számok, betűk megjelenítésére van lehetőség.

Mindenki számára nagy érték a gépjármű, amire igyekszik vigyázni. Bármilyen típusú és méretű járműről van szó, a tulajdonosa folyamatosan számít rá, sok esetben munkaeszköz is. Ha Önnek van autója, bizonyára igyekszik mindent megtenni a biztonsága érdekében.

Sajnos az illetéktelenek által okozott károkkal bárki, szinte bárhol szembesülhet, ha nem őrzött területen hagyja a gépjárművét. Ennek megelőzéséért sokat tehet a modern technikák alkalmazásával. Lehetősége van a szélvédő gravírozására, ami rendkívül egyszerűen, rövid alatt kivitelezhető szakemberek segítségével.

A szélvédő gravírozás során a rendszám, a motorszám, vagy az alvázszám is feltüntetésre kerülhet. A karakterek sablonba kerülnek, majd gravírozó pisztollyal az üvegbe vésik ezeket. Nem letörölhető, eltávolítható, így időtálló módszer, és támogatást nyújt ahhoz, hogy a tolvajok kevésbé foglalkozzanak ezzel a gépjárművel.

Nagyobb biztonságban tudhatja az értékét, kevésbé kell aggódnia, ha távol tartózkodik az autójától. Nyugodtabban végezheti a teendőit, és nem kell attól sem tartania, hogy esetleg ezt a feliratot valaki eltávolítja.

Használja ki a korszerű technikák előnyeit, és óvja hatékonyan a gépjárművét! Gyors és megbízható megoldást nyújtunk a Fridova Kft. munkatársaiként. Szolgáltatásaink körébe tartozik a szélvédő javítása, cseréje, forgalmazása, valamint a gravírozása is.

Jól felszerelt környezetben, kiváló minőségű eszközökkel és anyagokkal dolgozunk, így kifogástalan megoldást biztosítunk. Finom homok segítségével végezzük a szélvédő gravírozását, aminek köszönhetően tartós eredményre számíthat. Informálódjon a tevékenységünkről bővebben a www.autouvegcentrum.hu weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-88-400876-os telefonszámon, vagy az info@autouvegcentrum.hu e-mail címen!