Természetes anyaggal szeretné a házát befedni? Nyaralót épít a vízparton, és a környezetbe illő tető kivitelezését tervezi? Kellemes megjelenésű, jól szellőző védelmet biztosíthat a házának zsúpszalma-tetőfedéssel.

Régen gyakori volt a szalmatető készítése. A természetes alapanyagból egyszerűen állították elő a tetőt. A módszer többféle a kisebb melléképületeknél és a nagyobb lakóházaknál. A növényi anyagot más-más technika alkalmazásával lehet hasznosítani.

A zsúpszalma-tetőfedés során tetőszerkezetet készítenek, és arra helyezik rá a szalmát a legmegfelelőbb módon. Ennek a kivitelezésnek több előnye van, de nem olyan ellenálló a zord időjárással szemben, mint a már napjainkban használt tetőfedő anyagok. Mégis érdemes ezt választani, mert a háznak nagyon jó szellőzése lesz, és nyáron hűvösek maradnak a helyiségek. A nyaralók épületeinél kifejezetten előnyös az alkalmazása.

Találhat olyan céget, ahol zsúpszalma-tetőfedéssel foglalkoznak. Megrendelheti a szolgáltatást, és a szakemberek precízen elvégzik a munkát. Szép, egyedi kivitelezésű háza lesz, ahol jól fogja magát érezni. Megőrizheti az ősi hagyományt, felidézheti a régi épületek hangulatát.

Ha vendéglátással foglalkozik, vagy strandot üzemeltet, akkor stílusos az ilyen tető választása. Természet a természetben, tóparton vagy más szabad területeken. Ha faluházat építenek vagy újítanak fel, tervezhetnek ilyen kivitelezést. Turistaházak, falusi múzeumok tetőfedésére is kiváló ötlet.

Körbeveheti az épületet nádkerítéssel, a szabadban pedig elhelyezhet zsúpszalma napernyőket. Nem lesz feledve a nagy múltra visszatekintő ősi mesterség.

Építsen különleges megjelenésű nyaralót vagy vendéglőt! Használjon természetes anyagot a fa tetőszerkezetre! Cégünk, a Kamahor Kft. megbízható segítséget nyújt a zsúpszalma-tetőfedéshez, gördülékenyen és rövid idő alatt kerülhet sor a tervek megvalósítására. Informálódjon a www.naturteto.hu weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-8588167-es telefonszámon, vagy a naturteto@gmail.com e-mail címen!