A masszázsmedence a páros, otthoni kikapcsolódás kedvelt eszköze. Egy hosszú nap után kötelező!

Pezsgés az egészségért

Akár egész évben élvezhetik a tulajdonosok a frissítő pezsgést, amikor csak kedvük támad fürdőzni. A pezsgőfürdő vagy más néven jacuzzi, illetve masszázsmedence használata egy olyan wellness program, amit senkinek sem kell bemutatni. Különösen jól esik ellazulni egy fárasztó hét után a kellemes hőfokúra beállított, pezsgő vízben és csak azzal foglalkozni, hogy kikapcsolódjunk.

A pezsgő vizű medence ötlete egy olasz családtól származik, ők voltak a Jacuzzik. Az 1950-es években fejlesztette ki a tervezésre fogékony család a meleg vizes, masszírozó medencét. Az egyik családtag gyógyulásának meleg vizes fürdő és masszázs kezelés volt a feltétele és erre a problémára próbáltak saját találmányukkal megoldást találni. A vízzel kevert levegő masszírozó hatása bevált és a medencére széles körben igény mutatkozott. A végleges változat 1968-ban készült el és reumás betegek gyógyításához kezdték alkalmazni. Később teljesen meghódította a wellness világát, ma pedig már otthoni használata is teljesen hétköznapinak számít.

Miért merüljön el a masszázsmedencében?

A masszázsmedencében való fürdőzés jótékony hatást gyakorol az izmokra, mert azok a kilövellő vízcsóvák hatására ellazulnak. Reumás panaszokra, sportsérülésekre, cellulitiszre is ideális kezelés, de az egészséges fürdőzőt is megszabadítja a hétköznapi stressztől.

A hidromasszázs fokozza a test vérkeringését, a meleg vizes fürdővel együtt fájdalomcsillapító hatással is bír. A vízben lebegő testet tehermentesíti a masszázsmedencében tartott fürdő, ami mozgásszervi panaszok esetén kifejezetten pozitív eredményekkel jár. Nyugtató hatással van az idegrendszerre, javítja az alvás minőségét.

Új és kompakt gépészettel megrendelhető medencéinkről a honlapunkon, a www.kerexobuda.hu webcímen tudhat meg többet minden vásárló. A termékeinkről további tájékoztatást tudunk nyújtani az egyik elérhetőségünkön, a 06-1-436-01-20 telefonszámon vagy üzenetben.