Napjainkban, ha valaki spórolni szeretne, nincs könnyű dolga, hiszen mindennek felment az ára. Szerencsére egy kis odafigyeléssel és leleményességgel azért lehet lefaragni a költségekből, például olyan dolgokkal, hogy új helyett használt háztartási gépet vásárolunk.

Sokan ódzkodnak a használt készülékektől, pedig sok esetben igenis nagyszerű alternatívát jelentenek. Az előnyük nyilvánvaló: sokkal olcsóbbak, mint az újak. Természetesen, mivel használtak, előfordulhatnak rajtuk esztétikai hibák, azonban ezek nem befolyásolják a készülékek működését.

A sikeres vásárlás titka az, hogy csakis megbízható helyről szabad használt háztartási gépet venni. A magánszemélyek hirdetéseit érdemes fenntartással kezelni, mert bár rengetegen valóban korrekt módon járnak el, sajnos mégis sok az átverés, gyakori, hogy elhallgatnak bizonyos hibákat.

Azonban, ha egy olyan cégtől vásárol, amit utólag is bármikor el tud érni, illetve, ami garanciát biztosít az általa kínált készülékekre, akkor gyakorlatilag nem kockáztat semmit.

Egy használt mosógép garanciával például egy új gép árának a töredékébe kerül, de a ruhákat ugyanúgy gyönyörű tisztává varázsolja.

Használt gépeket vásárolni nem csak anyagi, hanem környezetvédelmi szempontból is előnyös, hiszen így nem kerülnek a kukába az egyébként még jól működő termékek. A javítás, illetve felújítás nagyságrendekkel kisebb terhet ró a környezetre.

Cégünk, a Dunamenti Gyorsszerviz minden készüléket alaposan átvizsgál, ha szükséges, kijavítjuk a hibáit és csak kifogástalanul működő darabokat adunk el. Tőlünk a használt mosógépeket garanciával vásárolhatja meg, vagyis velünk kockázat nélkül spórolhat. Ha régi készüléke tönkre ment vagy csak már elavult és szeretné lecserélni, érdemes felvennie a kapcsolatot velünk, csapatunk mindenben segít.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, látogasson el a www.dunamentigyorsszerviz.hu weboldalra! Ha pedig kérdése merült fel a használt mosógépekkel kapcsolatban, keressen minket a 06-30-861-45-57-es telefonszámon vagy az info@dunamentigyorsszerviz.hu e-mail címen!