Az épületsüllyedés igen kellemetlen probléma egy ingatlannal kapcsolatban. Gyakori hiba ez többek között régebbi típusú családi házaknál, amelyeknél annak idején megfeledkeztek a megfelelő alapról. Az idő előrehaladtával ezek az épületek folyamatosan süllyednek. Ennek a legnyilvánvalóbb jele a falakon megjelenő átlós repedés.

Nagyon fontos, hogy az érintett ingatlanok tulajdonosai minél hamarabb tegyenek azért, hogy megállítsák a ház süllyedését. Ehhez foglalkozni kell a ház alap megerősítésével. Vannak olyanok, akik úgy gondolják, hogy ezzel egyedül megbirkóznak, azonban a hatékony kivitelezéshez mindenképp szakemberekre van szükség.

A ház alap megerősítését precíz felmérés előzi meg

Ahhoz, hogy az adott ingatlan problémát meg lehessen oldani, mindenképp fel kell mérni a hiányosságokat. Ehhez szakemberekre lesz szükség, akik minden kényes részt megvizsgálnak, ezután pedig javaslatot tesznek a helyreállítással kapcsolatban. Nem ritka, hogy a felmérések során derül ki az, hogy sokkal nagyobb a baj, mint ahogyan a tulajdonosok gondolták, és azonnali beavatkozásra van szükség.

Ház alap megerősítése már bevált technikákkal, alapanyagokkal

Azért is lényeges, hogy szakemberek foglalkozzanak a ház alap megerősítésével, mert ők kellően ismerik a technológiákat, tudják szakszerűen alkalmazni azokat, és még az alapanyag választásra is odafigyelnek.

A Mérnök Angyal Kft. évek óta azzal foglalkozik, hogy orvosolja a süllyedő házak problémáit is. A cölöpözés ezen a területen bevált módszer, amellyel az elmozdult szerkezetek lehet megerősíteni, stabilizálni. Ügyfeleinknek hatékony megoldásokat kínálunk, amelyek segítenek abban, hogy az ingatlanok ne okozzanak még több kényelmetlenséget.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról, amit a www.angyalhazak.hu címen ér el. Ha kérdései lennének, vagy szeretné ránk bízni a munkálatokat, hívjon bennünket telefonon a +36-30-3701-601-es számon, vagy írjon üzenetet az angyalgyorgy@angyalhazak.hu e-mail címünkre! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.