Egy vízitúra a Tisza folyón igazi, családoknak való kirándulás. Felnőttek és gyerekek is csodás élményeket szereznek a kenukban, kajakokban.

Evezés a családdal a Tiszán?

A családi utazások gyakran célozzák meg a vízpartot, ahol a gyerekek fürödhetnek a vízben, játszhatnak a parton. Egy vízitúra a vízparti kikapcsolódás sokrétű élményét adja, amit gyerekekkel is lehet teljesíteni. A parton pihenünk és szórakozunk, a vízen utazunk és kalandokban veszünk részt.

A túrákon bejárjuk a Szamos, a Tisza, az Öreg Túr vagy a Túr vizeit, kihívásokat teljesítünk, kilométereket hagyunk magunk mögött és közben ezernyi látnivalóval találkozunk, amit a vidék tartogat az arra nyitott utazóknak. Természetesen kezdők, kisebb gyerekekkel érkezők számára a rövidebb evezést javasoljuk.

A legkisebbek is élvezni fogják a túrát a vízen!

Kezdetnek az egy napos vízitúrákat érdemes megcélozni, majd pedig, ha rákaptak az evezés ízére, jöhetnek a több napos élmények is. A gyerekek felkészítést kapnak a vízen utazásból, a szükséges felszereléssel ellátva teljes biztonságban evezhetnek a csapattal. A természetes élőhelyükön figyelhetnek meg állatokat, a sokszínű vízparti világot.

Egy vízitúra a gyerekeknek óriási kaland, amit hazatérve elmesélhetnek a suliban, a barátoknak, rokonoknak. A számukra tervezett program nemcsak az evezésről szól, hanem pihenőkkel és programokkal megszakítva lesz változatosabb. Az evezés mellett fürdés, a sátorozás élménye, a part felfedezése is beletartozik a kirándulásba.

A Vidám Delfin Utazási Iroda által szervezett vízitúrákról a honlapon, a www.vizitura.com webcímen osztunk meg információkat. Minden családot szívesen látunk egy napra vagy akár egy teljes hétre is, hogy megmutassuk a Tisza varázslatos, látnivalókban és élményekben gazdag vidékét.

Evezzen velünk, kiránduljon a vízen, tudjon meg többet a Tiszáról! A túrákkal kapcsolatos kérdésekre készséggel válaszolnak a kollégák, ha felhívja őket a 06-42-443-519, 06-42-504-306 telefonszámok egyikén, illetve a vizitura@vidamdelfin.hu email címen.