Kedvező redőnyjavítás árakkal várjuk ügyfeleinket. Forduljon hozzánk bizalommal, ha megbízható szakemberrel, megfizethető áron javíttatná redőnyét!

Napjainkban az egyik legnépszerűbb árnyékoló a redőny. Készüljön akár fából, műanyagból vagy alumíniumból, alapvetően egy megbízható, strapabíró szerkezetről van szó, ami szerencsére ritkán hibásodik meg. Ha pedig mégis probléma lépne fel vele kapcsolatban, akkor is van megoldás, hiszen sokan foglalkoznak redőny javítással. De vajon mennyibe kerül az árnyékoló javítása? 

A végösszeg több dologtól is függ, de szerencsére a leggyakrabban előforduló hibák viszonylag egyszerűen javíthatóak, így ezek költsége általában nem is magas. Nézzük, mi minden befolyásolja a redőny javítás árát!

1. A hibajelenség oka 

Természetesen teljesen más kategóriába esik egy gurtnicsere és egy leszakadt redőny szerelése. A gurtni cseréje az egyik legegyszerűbb dolog, a felakadt redőny szerelése már valamivel bonyolultabb, de még nagyobb költséggel kell számolni, ha például a motoros redőnyben a motor hibásodik meg. Ha új alkatrészre van szükség, az értelemszerűen plusz költséget jelent.

2. A távolság 

Ha a szerelőnek többet kell utaznia, az nem csak több időt, hanem több üzemanyagköltséget is jelent. Mindig érdemes helyi, környékbeli vállalkozót keresni, aki egyrészt gyorsabban meg tudja oldani a problémát, másrészt nem jelent nagy plusz kiadást a helyszínre utazása.

3. A javítás időpontja, sürgőssége 

Vannak olyan esetek, amikor a redőny javítása sürgető. Azonban az ünnepnapon vagy a hétvégén történő szerelésre sok szakember felárat számol fel. Ezt mindenképp érdemes előre tisztázni, már az első kapcsolatfelvételkor, ha felmerülhet ilyen jellegű gond.

Cégünk, a www.redonyjavito.hu csapata Budapest minden kerületében elérhető és kedvező redőny javítás árakon, megbízhatóan dolgozik. Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük, bővebb információért látogasson el honlapunkra, illetve keressen minket bizalommal a 06-30/324-6208-as telefonszámon vagy a turcsanyiredony@gmail.com e-mail címen!