Családi vagy baráti ünnepségre készül, és egy kellemes vendéglátóhelyet keres? Szűkebb családi körben szeretnék fiatal pár házasságkötését ünnepelni? Az étterem bérlés a legjobb megoldás egy színvonalas összejövetel megrendezéséhez.

Az év során több alkalom kínálkozik az ünneplésre. A születésnapok, a névnapok kiemelkedő események a családban, amikor a rokonság is találkozhat. Ha egy kellemes vendéglátóhelyen szeretnék ezt az eseményt megrendezni, akkor a Kakas Étterem helyiségei és finomságai a legjobb választás.

Kisebb és nagyobb összejövetelnek egyaránt helyet biztosítanak, így lehetővé válik az örömteli ünneplés. Az esküvő utáni lakodalmat is megtarthatja itt, és kérhet esküvői menüt. Céges rendezvények lebonyolítására nagyon jó megoldás az étterem bérlés. A hagyományos magyaros ételek mellett csoportos menüt is választhat. Évfordulók alkalmával, ballagáskor, keresztelő napján méltóképpen vendégül láthatja a rokonságot a Kakas Étteremben.

Kirándulás szervezésekor gondoljon arra, hogy a turista csoport szívesen ebédelne finom, meleg ételeket. A karácsonyt szebbé teheti egy vacsora meghívással, amikor nem a családnak kell készülni, mégis színvonalas kiszolgálást kaphat a rokonság.

Az étterem bérlés lehetőségét érdemes kihasználni minden alkalommal, így kényelmesen, kellemes környezetben fogyaszthatja baráti körrel, vagy a munkahelyi társasággal a közkedvelt ételeket.

Ünnepeljen készülődés nélkül, élvezze a magyar konyha ízeit Kakas Éttermünkben! Angyalföldön stílusos helyen, finomságok hatalmas kínálatával várjuk. Bármilyen alkalomból keres különleges helyszínt összejövetel megszervezésére, érdemes nálunk foglalni.

Lehetőséget nyújtunk az étterem bérlésre 30 főig, és minden segítséget megadunk a színvonalas ünnepléshez. Egyéni kérése szerint biztosítjuk vendéglátóhelyünket a felhőtlen kikapcsolódáshoz, és a kiváló minőségű ételek fogyasztásához. Jusson bővebb információhoz a www.kakasetterem.hu weboldalon, és hívjon minket bizalommal a 06-1-3496515-ös telefonszámon, vagy írjon az info@kakasetterem.hu e-mail címre!