Felújítja a családi házát, és cseréli a nyílászárókat, az ablakpárkányokat is? Egyedi kivitelezésű konyhapultot szeretne? Többféle anyagból választhat, a kőfaragással készített termékekkel szebbé teheti az otthonát.

A követ régóta használják fel építőipari tevékenységek során. Ez a természetes anyag sok előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt közkedvelt az alkalmazása. Nem csak épületek készülnek kőből, hanem kerítések, emléktáblák, szobrok, és belsőépítészeti berendezések is.

A kőfaragáshoz elengedhetetlen a gyakorlat, a tudás, és a jó kézügyesség. A mester kiváló minőségű anyagokkal dolgozik, és a munkáját speciális eszközök és gépek segítik. Az építészeti munkák mellett lehetőség van sok egyéb termék előállítására is.

Ha most készül a családi háza, vagy felújítást végez, akkor megrendelheti a kerítés elemeit, az ablakpárkányokat. Különböző anyagokból készített ajándéktárgyakat is vásárolhat. Az előállítás történhet márványból, gránitból, rendelkezésre áll az elsőosztályú mészkő, homokkő is.

Ha szeretne sírkövet rendelni, többféle méret közül választhatja ki a legmegfelelőbbet. A szakember készít egyes, másfeles, és dupla sírkövet, valamint urna elhelyezésére alkalmasat is.

Az anyag felhasználása, a kivitelezés, a díszítés megbeszélés szerint, egyéni kérések alapján történik.

A lakását is díszítheti a kőfaragás termékeivel. Elegáns konyhapult, vagy szép fürdőszobapult kialakítására van lehetőség a szebbnél szebb anyagokból.

A megmunkálás mesteri, megújíthatja az otthonát, és elégedett lesz. Az erős, masszív alapanyagokból kopásálló, időtálló bútorok készülnek, amelyek igazán dekoratívak.

Ha a vendéglátóhelyét újítja fel, akkor érdemes ezeket a termékeket beépíteni kültéren és beltéren egyaránt. A kellemes látványt nyújtó, esztétikus, jól tisztítható épületrészek a jó összhatással elnyerik a vendégek tetszését is.

Alkalmazza a kőfaragással gyártott termékeket számos területen, otthonában, és a szolgáltatóhelyén is! Alakítson ki tartósan szép környezetet kül- és beltéren egyaránt! Megtekintheti a korábbi munkáinkat, és részletesen informálódhat cégünk, a Hungránit Bt. tevékenységéről a www.hungranit.hu weboldalon. Keressen bennünket egyéni kérésével a 06-30-6170790-es telefonszámon, vagy a hungranit@gmail.com e-mail címen!