Az egészség megőrzése és a környezet védelme érdekében egyaránt fontos a szellőzőrendszer tisztítás. Ha Ön társasház, vagy más olyan épület fenntartásáért felelős, ahol többen laknak, tevékenykednek, akkor nem szabad megfeledkeznie erről a lényeges feladatról.

A friss levegő biztosítása, és az elhasznált, szennyezett levegő eltávolítása sok esetben csak a szellőzőrendszeren keresztül történhet meg. A társasházakban, a konyhát működtető létesítmények épületeiben, és más ingatlanokban is szükség van erre a megoldásra.

Ha jól működik a rendszer, és a szabadba áramlik az elhasznált levegő, addig nem történik probléma, a kórokozók sem ártanak. Azonban a szellőzőrendszer tisztítása hiányában lerakódhatnak a káros anyagok, amelyek miatt csökken az elszívás mértéke, és akár vissza is fordulhat. Erős szélnyomás, konyhában található elszívók, és más tényezők is elősegíthetik a visszaáramlást, ami lehetővé teszi a gombák, a penész visszajutását.

A fertőzések megakadályozása, és a tűz könnyű terjedésének meggátolása érdekében egyaránt nagy szükség van a szellőzőrendszer tisztításra. Fontos, hogy ezt a feladatot tapasztalt, hozzáértő szakemberek végezzék el, akik minden részletre ügyelve, precízen, korszerű eszközökkel tesznek eleget a kérésnek.

Előzze meg a betegségek, és más komoly problémák kialakulását is a feladatok körültekintő elvégzésével! Gondoskodjon a szellőzőrendszer tisztításról meghatározott időközönként, amivel számos gondot kerülhet el! Ezen a területen is megbízható segítséget nyújt cégünk, a FILANTROP Kft., így könnyen és eredményesen kerülhet sor a teendők ellátására.

Minden szempontot figyelembe veszünk, korszerű felszereléssel dolgozunk, és igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül teljesíteni a kérést. Rendszeresen számíthat ránk, így mindig egy kézben tudhatja a szellőzőrendszer tisztításával kapcsolatos tennivalókat. Jusson bővebb információhoz a www.filantrop.org weboldalon, és keressen bennünket a 06-76-322321-es telefonszámon, vagy a filantrop@filantrop.org e-mail címen!