Meglehetősen nehéz rakományt szükséges egy megadott címre eljuttatni? Szeretné a feladatot minél egyszerűbben és gyorsabban, probléma nélkül lebonyolítani? Elengedhetetlen a túlsúlyos jármű útvonalengedély beszerzése, ami szakemberek segítségével nem okozhat gondot.

Különböző okok miatt szükség lehet túlsúlyos vagy túlméretes szállítmánnyal történő közlekedésre. Az utak nem alkalmasak bármekkora tömegű és méretű rakományok fuvarozására, mivel a rendelkezésre álló hely, valamint a teherbírás szempontjából sem biztos, hogy megfelelőek.

Útközben számos probléma merülhet fel, hiszen mások is közlekednek, és a hidak, a felüljárók szintén jelenthetnek gondot. Éppen ezért nem maradhat el a részletes útvonal megtervezése, a túlsúlyos jármű útvonalengedélyének beszerzése sem.

Egyedülálló helyzetekben is kiváló eredményre juthat, ha ezen a területen tapasztalt szakemberekkel veszi fel a kapcsolatot. Célszerű minél hamarabb tanácsot kérni, és a teendőket rájuk bízni, így megóvhatja magát a kellemetlenségektől, és sikeresen teljesítheti a feladatát.

Akár áruk, akár egy berendezés, gép vagy közlekedési eszköz szállításáról van szó, eleget tehet az elvárásoknak, ha körültekintően tervez, és megbízható támogatással gondoskodik minden feltételről.

Készüljön fel a megengedettnél nehezebb vagy nagyobb rakomány gördülékeny szállítására! Forduljon hozzánk bizalommal, hogy minél könnyebben jusson hozzá a túlsúlyos jármű útvonalengedélyéhez, és ne jelentsen gondot az útvonal megtervezése sem!

A Veressped Nemzetközi Szállítási Szolgáltató Bt. munkatársaiként teljes körű segítséget nyújtunk a fuvarozáshoz. Nem csak az engedélyek beszerzését, hanem a rögzítéshez szükséges eszközök biztosítását, a hidak, a felüljárók statikai vizsgálatát is ránk bízhatja. Ezáltal sérülésmentesen, a lehető legrövidebb időn belül juthat el a túlsúlyos jármű a kijelölt célba. Szerezzen bővebb információt a www.veressped.com weboldalon, és keressen bennünket a 06-29-544991-es telefonszámon, vagy a veressped@veressped.hu e-mail címen!