Kazán működtetésére kerül sor ipari területen? Esetleg már rendelkezésre áll, és szeretne a jelenlegi állapotáról pontos képet kapni? Annak érdekében, hogy biztonságos, az elvárásoknak megfelelő legyen a működés, nem maradhat el a kazán átvizsgálás, amit speciális módszerekkel, gördülékenyen és hatékonyan végeznek el a hozzáértő szakemberek.

Az ipari kazánok fontos szerepet töltenek be, ezért elengedhetetlen a problémamentes működésük. Attól függően, hogy pontosan milyen területről van szó, és mely elvárásoknak kell megfelelni, egymástól eltérő teljesítményű berendezések alkalmazására kerül sor.

A telepítés alkalmával, majd az üzemeltetés során is lényeges az alapos ellenőrzés, hiszen csak így szűrhetőek ki időben az esetleges hibák. A kazán több elemből áll, és különböző részek alkotják a teljes rendszert, amelyek mindegyikének megfelelően kell a feladatokat ellátni.

Az építés során zajló ipari kazán vizsgálat főként a hegesztési varratok ellenőrzéséről szól. Többféle módszer alkalmazására kerül sor, amelyeket a hozzáértő szakemberek precízen és a lehető leggyorsabban igyekeznek elvégezni.

Az állapotfelmérések alkalmával pedig a különféle hatásoknak leginkább kitett részeket, a legkritikusabb területeket vizsgálják át, mint például a lángcsövek, a kazándobok. A korrózió megjelenését, az esetleges repedéseket, és az elhasználódás jeleit keresik, amelyek ezáltal időben felderíthetőek, javíthatóak. Lehetőség van roncsolásmentes vizsgálatra, ami lehetővé teszi a kíméletes eljárást.

Fordítson nagy figyelmet a berendezések állapotfelmérésére, így a kazán átvizsgálására is! Beüzemelésnél, majd a működtetés során is fontos ezt a feladatot elvégezni, amihez megbízható segítséget nyújtunk a R.U.M. Testing Kft. munkatársaiként.

Mindkét esetben számíthat ránk, többféle módszert alkalmazunk, és precíz munkát végzünk a lehető legrövidebb idő alatt. Informálódjon bővebben a tevékenységünkről a www.rumtesting.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-1-4058934-es telefonszámon, vagy az iroda@rumtesting.hu e-mail címen!