Fürdőzésre, úszásra, kikapcsolódásra alkalmas környezetet szeretne létrehozni? Otthona kertjében, vagy a létesítménye területén tervezi a medence kivitelezést? Fontos, hogy szakszerűen, pontos tervek alapján kerüljön sor a medenceásásra, hiszen ezen múlik a további feladatok precíz megoldása.

A meleg időben szinte minden ember a vízpartra, fürdőzésre vágyik. Sokan vannak olyan szerencsés helyzetben, hogy lehetőségük van saját medence használatára. Ha van kertje, akkor Ön is megteheti. Létesítmény, szálláshely üzemeltetőjeként pedig főként célszerű medence építése mellett dönteni.

A korszerű technikának köszönhetően ma már rendelkezésre állnak különféle eszközök, berendezések, amelyek lehetővé teszik a hatékony tisztán tartást, valamint a fürdőzési időszak meghosszabbítását is. Mindenki számára kedvező a medence működtetése, hiszen kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat.

A medenceásást megelőzően szükség van a részletes tervezésre, a pontos méret és hely meghatározásáraA speciális eszközök, és a hozzáértés is nélkülözhetetlen, ezért érdemes olyan csapatot megbízni, akik minden tényezőt illetően felkészültek.

Egyáltalán nem egyszerű a medenceásás lebonyolítása, viszont tapasztalt szakemberekkel nem okozhat gondot. Rengeteg problémától óvhatja meg magát, és kifogástalan eredményre juthat.

Legyen szép, hangulatos, jól kihasználható környezete! Tegye lehetővé a fürdőzést a szerettei vagy a vendégei számára medence építésével! Bármekkora és bármilyen típusú medence működtetésére készül, érdemes hozzánk fordulni, így nem adódhat gondja a medenceásással.

A Böhmer Kft. munkatársaiként nagy tapasztalattal, jól felszerelt, korszerű háttérrel segítünk a tervei megvalósításában. A gépi földmunkát, a sóderszállítást, és minden egyéb teendőt ránk bízhat, így gördülékenyen és rövid időn belül kerülhet sor a kivitelezésre. Tudjon meg többet a szolgáltatásainkról a www.bohmerkft.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-28-559495-ös telefonszámon, vagy a bohmerkft2002@gmail.com e-mail címen!