Penész megjelenésére lett figyelmes a tetőablakon, vagy a környezetében található falfelületen? Huzat teszi kellemetlenné a mindennapokat zárt nyílászáró esetén is? Szeretne jó hő- és hangszigetelő képességgel rendelkező ablakokat? Annak érdekében, hogy teljes mértékben elégedett legyen, ne halogassa a tetőtéri ablakok cseréjét!

Ha ingatlan építésére, bővítésére, felújítására kerül sor, majd a tetőtér kialakítására is, akkor nem hiányozhatnak a tetőablakok. Ezek teszik lehetővé a fény bejutását, ezáltal világosabbá varázsolják a fenti helyiségeket. A friss levegő biztosítása szintén rendkívül fontos, amire lehetőséget nyújtanak egyéni igény szerint.

Sokan használnak régi tetőablakokat, amelyek már nem töltik be megfelelően a funkciójukat. A rosszul záródó, nem jól szigetelt típusok huzatot, penészesedést eredményeznek. Emellett sokkal nehezebb a meleget télen bent, nyáron pedig távol tartani.

Annak érdekében, hogy kedvezőbb feltételeket teremtsen, és kényelmesen, költséghatékonyan tudja az ingatlanát fenntartani, nem célszerű a tetőtéri ablakok cseréjét halogatni. Számos problémától szabadulhat meg, és növelheti az épület értékét ezzel a kiváló megoldással. Többféle változat közül válogathat, így nem okozhat gondot az ideális szerkezet rövid időn belül történő beszerelése.

Hagyja maga mögött a kellemetlenségeket, legyen maximálisan elégedett az ingatlanával! Gondoskodjon a komfortos környezetről, és a kényelmes használatról a tetőtéri ablakok cseréjével! Ha hozzánk fordul segítségért, hasznos tanácsokat kaphat, és könnyen rátalálhat a legmegfelelőbb nyílászáróra.

A BAU-LUXUS Kft. munkatársaiként nagy tapasztalattal állunk a rendelkezésére, a kérése szerint biztosítjuk a tökéletes terméket. Nem csak a beszerzést intézheti egyszerűen, hanem ránk bízhatja a beépítést, a karbantartást, szükség esetén pedig vállaljuk a javítási munkálatok elvégzését is. Jusson bővebb információhoz a www.tetoablakbeepites.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-20-3146148-as telefonszámon, vagy a bau.luxus@t-online.hu e-mail címen!