Szívesen megismerné a jégszobrok mellett a műanyagból készült alkotásokat is? Szép, igényesen készített dekorációt keres? A hungarocell szobor egyedülálló dísze lehet a helyiségnek, a különféle eseményeknek.

A művészet általában minden embert érdekel, amelynek az egyik kedvelt ágazata a szobrászat. A művészek a legkülönfélébb anyagokból készítik az alkotásaikat, amelyek szép vagy elgondolkodtató látványt nyújtanak.

Magyarországon tevékenykedik olyan mester, akinek több szempontból egyedülállóak a munkái. A létrehozott szobrok ma már hungarocellből is készülnek, így egy újabb kihívás teljesült, ami még nem ismert mindenki számára.

A művész kezei alatt formálódnak a jégtömbök, a farönkök, a homok, és sor kerül hungarocell szobrok készítésére is. A nemzetközileg is elismert alkotó sok gyönyörű munkájával tette már színesebbé a cégek ünnepségeit, a díjátadókat, a vendéglátóhelyeket, valamint a kiállítótermeket.

A művek csodás díszek lehetnek egy lakásban vagy intézményben, és bármilyen más helyen is, ahol törekednek a különleges és szép megjelenésre. Dekorációnak is kiválóan alkalmasak a hungarocell szobrok, amelyek nem csak fehér formában, hanem színesen is megrendelhetőek. Érdemes az eddig elkészült alkotásokat a választás előtt megtekinteni, de a szobrász egyéni kéréseknek is szívesen eleget tesz.

Ünnepségre vagy más különleges eseményekre a legjobb döntés a művészi szolgáltatást igénybe venni. Kiváló választás ajándéknak, mivel egyedülálló termékről van szó. Ha szeretne valakinek meglepetést szerezni, akkor vásároljon hungarocell szobrot a mester termékei közül!

A műanyag bármilyen környezetben kiállítható, beltéren és kültéren egyaránt. Az időjárás viszontagságainak is jól ellenáll, így nem kell félteni.

Ha különleges díszítést szeretne, rendelje meg a hungarocell szobrot készítő szakember műveit! Cégünknél, az Ice-Art Bt.-nél rengeteg szép alkotást csodálhat meg, amelyek közül választhat, vagy kérheti a kivitelezést egyéni elképzelése szerint is.

Látogasson el a www.iceart.hu weboldalra, ahol megtalálhatja a korábbi munkákat, és keressen bennünket a 06-70-9442477-es telefonszámon, vagy az iceart@iceart.hu e-mail címen!