Szabadtér kialakítását tervezi gyermekek számára? Szeretne minden szempontnak eleget tenni? Lehetősége van a szaktanácsadást és a tervezést, valamint a játszótér kivitelezést is egy szolgáltatóra bízni, így egyszerűen, megbízhatóan, rövid idő alatt kerülhet sor az elképzelések megvalósítására.

Minden lakóhelyen örülnek, ha a gyerekeknek külön alakítanak ki egy számukra megfelelő szabadidős területet. Fontos, hogy a környezet biztonságos legyen, és lehetőséget adjon a szülőknek is az ott tartózkodásra.

Egy játszótér kivitelezésénél több szempontot kell figyelembe venni, és különböző előírásoknak kell megfelelni. A kültéri játékok nem okozhatnak balesetet, a kényelem és a szépség mellett fontos a jó minőségű anyagok felhasználása.

A teljes körű szolgáltatást nyújtó cég ötleteket, tanácsokat ad, telepíti a kiváló játékokat, és gondoskodik a megfelelő burkolatok telepítéséről is. Az ország egész területén vállalnak munkákat, amelyeket szakszerűen látnak el a képzett szakemberek, akik megoldják a felmerülő problémákat is. Maximálisan alkalmazkodnak az igényekhez, és a tervezéstől a kivitelezésig elvégzik a teendőket a szállítással együtt. Felmérik a terepet, és a tapasztalatokat felhasználva javaslatokat tesznek annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb helykihasználással és kreativitással kerüljön sor a munkálatokra.

A megrendelőket műszaki pályázati és pénzügyi munkatársak fogadják, így minden szempontnak meg lehet felelni, és kihasználhatóak a rendelkezésre álló lehetőségek. A gyártás során figyelembe veszik, hogy állandó használat és terhelés történik, ezért olyan anyagokból végzik az előállítást, amelyek strapabírók és jól ellenállnak a környezeti hatásoknak.

A cég munkatársai rendszeresen ellenőrzik az állapotot, és a szükséges karbantartási munkákat azonnal elvégzik, így hosszú időn keresztül megőrizhető az eszközök kifogástalansága, megelőzhetőek a balesetek.

Hozzon létre több játszóteret! Bízza a feladatokat hozzáértő szakemberekre, akik kiváló munkát végeznek, és az ország bármely pontján eleget tesznek a kérésének! A World 2000 Kft. munkatársai teljes körű segítséget nyújtanak, minden részletre ügyelnek a legjobb eredmény érdekében. Szerezzen bővebb információt a www.world2000.hu weboldalon, és vegye fel a kapcsolatot a 06-93-536770-es telefonszámon, vagy az iroda@world2000.hu e-mail címen!