A motoros redőny utólagos szerelését szinte mindenhol el lehet végezni. Az árnyékolást még komfortosabbá teszik a redőnymotorral kiegészített redőnyök.

Régi és új típus, melyik a jobb?

A redőny ugyan hagyományos árnyékolónak minősül, de ez nem jelenti azt, hogy nem tartozhat a legmodernebb kiegészítők sorába. Mi különböztet meg egy hagyományos redőnyt egy új típusú modelltől? A redőnyök alapanyaga ma már többet tud, arról nem is beszélve, hogy a kezelhetőségük is sokat fejlődött.

Egy régi redőnyt már le sem kell cserélni ahhoz, hogy tudjon annyit, mint egy teljesen új modell. A redőnymotorok felszerelésével az addig kézi mozgatású árnyékoló elektromos redőnnyé válik. A megrendelő választásán és az ingatlan jellemzőin múlik, hogy a motoros redőny kapcsolós vagy pedig távirányítós vezérlésű lesz e. A redőny wifi kapcsolattal is ellátható, így vezérelhetővé válik távolról, illetve programozható is lesz. Könnyű, biztonságos, sokoldalúbb kezelést kap egy motoros árnyékoló, így megéri váltani.

A régiből könnyen lehet modern redőny is

Mikor ajánlott utólag motorizáltatni egy meglévő, műanyag vagy alumínium árnyékolót? Egyre inkább megszokottá válik az okos készülékek használata. Azok az ingatlan tulajdonosok, akik bíznak a modern technológiában, akár a teljes otthonukat intelligens rendszerek irányítása, ellenőrzése alá vethetik.

A redőnyök a legelterjedtebb árnyékolók. A különbség csupán annyi, hogy melyik ablakon milyen típusú árnyékolóval találkozunk. Az árnyékolástechnikában szereztünk jártasságot, ennek köszönhetően a csapatunkban dolgozó szakemberek ismerik és kezelni is tudják a redőnyöket. Szerelés, javítás, beállítás, egyik sem okoz gondot, gyorsan elvégezzük a ránk váró feladatokat.

A szolgáltatásainkról ízelítőt adunk a www.redonyjavito.hu weboldalon. Régi vagy új árnyékolóját is ránk bízhatja, korszerűsítünk, javítunk, amire éppen szüksége van a kedves ügyfélnek. A kollégánk várja hívását a 06-30-324-62-08 telefonszámon vagy üzenetét a turcsanyiredony@gmail.com email címen.