Ingatlan kivitelezése előtt áll, és igyekszik minden tényezőre megfelelően ügyelni? Esetleg hiányzik a tető hőszigetelése, ami miatt problémák merülnek fel? Utólag, és lapostető esetén is lehetőség van a precíz kivitelezésre magas minőségű anyagokkal, rövid időn belül.

Az új ingatlanok építésénél, és a régi házak felújításánál sem maradhat el a szigetelés. Fontos, hogy ne csak a falak, a padló hőszigetelésére kerüljön sor, hanem a tető, a tetőtér esetében is elvégezzék a szakemberek a munkálatokat. Ezáltal sokkal könnyebb a beltéri optimális hőmérsékletet fenntartani, a hőt megtartani.

Többféle módszer alkalmazása közül lehet választani, így Ön is megtalálhatja a leginkább megfelelő eljárást. Lapostető esetében sem szabad erről megfeledkezni. Ha szeretne költséghatékonyabban és komfortosabb környezetben élni, akkor célszerű ezt a teendőt minél hamarabb ellátni.

A pontos tervezés, a magas minőségű alapanyagok beszerzése, a korszerű technika alkalmazása egyaránt lényegesek. Mindezek mellett minden szempontból jó befektetésre számíthat, hosszú éveken keresztül élvezheti az előnyöket.

A téli hidegben és a nyári meleg időben is kényelmesen, kellemes körülmények között pihenhet vagy tevékenykedhet. Megéri ezt a rövid időt a munkálatokra fordítani, hiszen jelentős mértékben csökkenti a feleslegesen elpazarolt fűtési energia mennyiségét.

Ne csak a tetőfedő anyagokra gondoljon az épület kivitelezése, felújítása során! Gondoskodjon a tető hőszigetelésről, és a víz bejutásának megakadályozásáról is profi szakembereink segítségével! Ha ránk bízza a feladatok elvégzését, nem adódhat gondja hosszú időn keresztül. Mindent megteszünk a kifogástalan, időtálló eredmény érdekében.

Kiváló minőségű anyagokkal, gördülékenyen és precízen dolgozunk. Lehetősége van egyszerre a tető hőszigetelést és a vízszigetelést is cégünk, az Aqua-Szig Bt. munkatársaitól kérni, így egy kézben tudhat minden munkálatot. Jusson bővebb információhoz a www.minosegitetoszigeteles.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-20-9341490-es telefonszámon, vagy az aquaszig@gmail.com e-mail címen!