Új csemetéket ültet a kiöregedett fák helyett? Szeretné a kedvelt gyümölcsöket a családja számára biztosítani? A faiskola gyümölcsfái meghozzák a várt eredményt, sokat tehet az egészsége érdekében a jó minőségű gyümölcsök fogyasztásával.

Az egészséges életmód része a helyes táplálkozás, aminek egyik fontos tényezője a gyümölcsök fogyasztása. Ezeket beszerezheti a boltokból is, de sokkal jobban jár, ha saját nevelésű faiskola gyümölcsfákról gyűjti be.

A csemetéket tetszése szerint válogathatja ki a kereskedésből, és beszerezhet minden olyan fajtát, aminek a termését szereti a család. Különböző érési idejű növényeket ültethet, így hosszú ideig szedheti a friss gyümölcsöket.

Gondoskodhat a téli tápanyagokról is, az eltett befőttek, lekvárok, fagyasztott bogyók segítségével. A faiskola gyümölcsfái egészségesek, erősek, szépen ápoltak, így biztos, hogy jól fognak fejlődni a telepítés után is.

A szakemberek tanácsokkal látják el, és segítenek a választásban. A nemesítések során olyan fákat nevelnek, amelyek ellenállnak a különböző károsító tényezőknek, és nem betegszenek meg. Az esetlegesen szükséges szerekkel kapcsolatos tudnivalókról is kérhet tájékoztatást, így megóvhatja a növényeit a kártevőktől. Tápanyagban dús finomságokat tud adni a családnak egész évben úgy, hogy közben sok pénzt is megspórolhat.

Ha most ülteti be a kertjét, vagy megújítja a gyümölcsösét, akkor szerezze be megbízható kertészetből a tervezett csemetéket! A rendelkezésre álló területet a legjobban úgy használhatja ki, ha gyümölcsfákat ültet.

Tekintse meg a faiskola gyümölcsfák kínálatát, és vásároljon a tetszése szerint! Ne halogassa a tervei megvalósítását, ültessen mielőbb! Balogh Zoltán Faiskolájában könnyen hozzájuthat a legmegfelelőbb termékekhez. Megbízható kézből veheti át a kedvenc gyümölcseit nyújtó facsemetéket. Informálódjon a www.baloghfaiskola.hu weboldalon, ahol a különféle fajtákról is tájékozódhat részletesen! Hívja bizalommal a 06-30-3004953-as telefonszámot, vagy válasszon más kapcsolatfelvételi lehetőséget online!