Veszélyes áruk kategóriájába sorolható termékek fuvarozásáról szükséges gondoskodni? Megbízható és gyors megoldást keres? Számos tényezőt kell figyelembe venni a problémák elkerülése érdekében, ezért célszerű az ADR szállítást profikra bízni.

Az áruszállítás kiemelt szerepet tölt be mindenhol, hiszen rendkívül fontos a megfelelő minőségű és mennyiségű termékeket a kijelölt helyszínekre rendszeresen eljuttatni. Attól függően, hogy milyen árukról van szó, más-más méretű és kialakítású járművekkel lehet a fuvarozást gördülékenyen lebonyolítani.

Körültekintő munkavégzésre, nagy odafigyelésre van szükség a veszélyes áruk esetében. Ide tartoznak többek között a festékek, a lakkok, a gyógyszerek, a tisztítószerek, a vegyi anyagok. Ezeket csak a megfelelő csomagolással és engedéllyel lehet szállítani.

Ha ilyen csomagok fuvarozására készül, a legjobb megoldás ADR szállítással foglalkozó szakemberekkel együttműködni. Lényeges a biztonságtechnikai felkészültség, a sofőrök részéről a tapasztalat, a szükséges ismeretek elsajátítása. Az áruk, a gépjármű és a sofőr biztonsága egyaránt fontos, ezért mindent meg kell tenni ennek érdekében. Ha a feltételek adottak, nem adódhat semmilyen gond az utak során.

Érdemes ezen a területen régóta tevékenykedő céget felkeresni, ahol minden részletre ügyelnek az ADR szállítás során. Bármilyen típusú, és bármekkora mennyiségű termékek fuvarozására van szükség, könnyen lebonyolítható egyszeri alkalommal, és akár rendszeresen is.

Kerülje el a problémákat, tudja biztonságban az értékeket mindig! Bízzon meg bennünket az ADR szállítással, így rendkívül egyszerűen, gyorsan, és megbízható módon juttathatja el a csomagokat a kijelölt célba!

A Szaki Trans Kft. munkatársaiként felkészülten, nagy tapasztalattal vállaljuk a feladatok elvégzését. Rendelkezünk a megfelelő méretű, kifejezetten erre a célra kialakított járművekkel, valamint a szükséges engedélyekkel. Jusson bővebb információhoz a www.szakitrans.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-70-4501404-es telefonszámon, vagy az office@szakitrans.hu e-mail címen!