Rendszeresen indul útnak teherautóval? Fontos, hogy időben, sérülésmentesen érkezzenek az áruk a célba? Felkészült szakemberek végzik az ellenőrzést, szükség esetén pedig a javítási munkálatokat jól felszerelt teherautó szervizben.

A teherautók nélkülözhetetlen munkaeszközök számos területen. Ezek a járművek teszik lehetővé az áruk gyors és biztonságos szállítását akár nagy mennyiségben is. Felkészült, tapasztalattal rendelkező sofőrök vezetik a gépjárműveket, amelyek kifogástalan műszaki állapotáról indulás előtt meg kell győződni.

Ha sor kerül a rendszeres átvizsgálásra, szükség esetén a hibás, sérült alkatrészek cseréjére, akkor rengeteg problémától óvhatja meg magát. Sajnos ennek ellenére is előfordulhat baleset, meghibásodás, amire senki nem számít útközben.

Jó, ha tudja, hova fordulhat ilyenkor gyors és megbízható segítségért. Kamionmentéssel foglalkozó szakemberek készséggel állnak a rendelkezésére ilyen helyzetekben.

A biztonság érdekében, és probléma esetén is célszerű teherautó szervizt felkeresni, ahol minden rendelkezésre áll a nagy rakományok szállítására alkalmas járművek átvizsgálásához és javításához. Bármilyen feladat elvégzésére van szükség, a lehető legegyszerűbben, minél rövidebb időn belül sor kerülhet rá.

Fordítson figyelmet a rendszeres átvizsgálásra, és tudja minden alkalommal megbízható kezekben a gépjárművét! Előzze meg a problémák kialakulását szakembereink segítségével! Teherautó szervizünkben minden rendelkezésre áll, amire szükség van az alapos ellenőrzéshez, és a javítási munkálatok elvégzéséhez.

Célunk, hogy biztonságban, kényelmesen, balesetmentesen tudjon minden alkalommal közlekedni. Ha pedig útközben merül fel váratlanul gondja, szintén számíthat ránk. Igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezni. Baleset esetén vállaljuk a jármű szállítását is.

Tudjon meg többet a szolgáltatásunkról a www.kamionmentés.hu weboldalon, és hívja bizalommal  Top Rescue 24 munkatársainkat a 06-20-9277567-es számon, vagy írjon a kamionmentes@yahoo.com e-mail címre!