Újra nyakunkon az ősz, és bár az időjáráson ezt még nem érezni különösebben, közelegnek a hideg hónapok és a fűtés szezon is. Annak, aki szeretné felkészülten várni a hideget, bizony érdemes már most gondoskodnia a tűzifa szállításról, hogy biztosan ne kelljen az utolsó utáni pillanatokban kapkodnia.

Minden évben sokan vannak, akik csak az igazán hideg idő közeledtével vásároljak meg az az évi tűzifát, azonban ez kockázatos, hiszen ilyenkor hirtelen megnő a kereslet és ezzel együtt a szállítási határidő is kitolódhat. A legjobb, ha legkésőbb nyár végén, ősz elején megrendeli a tűzifát, ha szeretné biztosan tudni, hogy már az első hideg éjszakákon is nyugodtan befűthet.

Kétségtelen tehát, hogy a tűzifa kiszállítást érdemes mielőbb megrendelni, ugyanakkor nem szabad figyelmen kívül hagyni a minőséget sem. Igen sokféle tűzifát lehet ugyanis kapni, és egyáltalán nem mindegy, hogy az adott fajta milyen fűtőértékkel rendelkezik. Vannak ugyanis olyan fafajták, amik inkább lánggal égnek, kevésbé izzanak, így sokkal kevesebb hőt adnak le, és többet kell belőlük használni ahhoz, hogy kellemes hőmérsékleten tartsuk a szobát.

A legjobbak közé tartozik a bükk, a tölgy és a gyertyán, ezek mindegyike magas fűtőértékkel rendelkezik, lassan ég és jól parázslik. Ezen tulajdonságaik teszik őket kiváló tűzifává, persze ennek köszönhetően az áruk is magasabb. Meg is éri viszont többet fizetni értük, hiszen sokkal kevesebbet kell majd használni belőlük, mint egy alacsonyabb fűtőértékkel bíró fajtából.

Budapesti tűzifa kereskedésünk széles választékkal várja vásárlóit, korrekt áron kínálunk rakott-kalodás vagy szórt-ömlesztett fát. Célszerű már most érdeklődni és megrendelni a tűzifa szállítást.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, látogasson el a www.tuzifarengeteg.hu weboldalra, ahol minden információt megtalál! Ha további kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal a +36 (70) 237 8879-es telefonszámon vagy a tuzifarengeteg@gmail.com e-mail címen! Munkatársaink szívesen segítenek mindenben.