Angliában dolgozik, és ügyvédi képviseletre van szüksége? Szeretné a válást külföldről elindítani? Tapasztalattal rendelkező magyar ügyvéd Londonban elérhető, így az ügyfeleknek nem kell haza utazni a hivatalos ügyek intézése miatt.

Az utóbbi években sokan vállaltak munkát külföldön. A családok közül vannak, akik el is költöztek Magyarországról. Nagy létszámú magyar él Nagy-Britanniában, akik ott folytatják a tevékenységüket, és ritkán látogatnak haza.

Az otthon maradt családtagok, vagy a le nem zárt hivatalos ügyek miatt sok elintéznivaló adódhat, amelyeket ekkora távolságról nehéz lebonyolítani. Magyar ügyvéd Londonban vállalja a jogi képviseletet, és meghatalmazással Magyarországon jár el az ügyfelek érdekeiben. Nem kell haza látogatni a sokszor hosszúra nyúló tárgyalásokra, és könnyebben megoldható egy válás, ingatlannal kapcsolatos ügy, vagy egyéb jogi procedúra.

A magyar ügyvéd Londonban segít a cégalapításban is, így egyszerűbb a saját anyanyelven beszélő szakember támogatásával elindítani egy vállalkozást, vagy bármilyen üzletet. A jogszabályok útvesztőiben nehéz a tájékozódás, de ha a pontos szakmai fordítás biztosítva van, akkor nyugodtan intézheti a cégalapítást, mivel az ügyvédi iroda mindenben a segítségére lesz.

Előfordulhat, hogy az utazás vagy költözés előtt nem zárt le Magyarországon valamilyen hivatalos ügyet. Ebben az esetben is kérheti a szakember segítségét. Ha meglévő hitelét illetően merül fel probléma, akkor érdemes igénybe venni az ügyvédi képviseletet. Öröklés esetén szintén megbízhatja az irodát, így rengeteg időt és energiát spórolhat meg.

Annak érdekében, hogy gördülékenyen, minél rövidebb idő alatt kerüljön sor a feladatok ellátására, érdemes ezt a lehetőséget kihasználni. A saját nyelvén tudja a teendőit intézni, megbízható, szakszerű segítséget kap, így könnyebben tudja a felmerült problémákat megoldani. Jusson bővebb információhoz a www.magyarugyved.net weboldalon, ahol lehetősége van azonnali üzenetküldésre, vagy írjon e-mailt bizalommal a london@drkkg.hu címre!