A költöztetéshez Budapesten olyan csapatot hívjon, ami a munka oroszlánrészét elvégzi, vagyis pakol, szállít és szerel is. Önre marad a csomagolás, amihez most tanácsokat is adunk.

A csomagolást nem lehet megkerülni, ha a költözés ideje elérkezik. A precíz  csomagoláson múlik a nagymamától örökölt tükör karmentes épsége vagy a nyaralásról nemrégiben hozott emlék védelme is. Senki nem szeretné, ha a kedves, megbecsült vagy értékes holmijai egy hanyag pakolás miatt elveszítenék eredeti értéküket.

Amit lehet, csomagoljon dobozokba!

A doboz egyike a klasszikus csomagoló anyagoknak. Nem véletlenül láthatunk minden költöztető autóban kisebb vagy nagyobb mennyiséget a klasszikus karton dobozokból, mert rendkívül sokoldalúan felhasználhatóak, szinte mindenhez.

A karton dobozokat mintha csak kifejezetten költözéshez teremtették volna. Ezt bizonyítja az a tény is hogy a dobozok hatalmas méretválasztékban beszerezhetőek. Költözés előtt érdemes időt szánni arra, hogy minél több méretben legyen kéznél üres, jó állapotú karton doboz.

Honnan kerül elő egy halom doboz akkorra, amikor a csomagolás ideje elérkezik? Újonnan lehet kapni költözéshez gyártott dobozokat, de felesleges pénzt kiadni azért, amit ingyen is meg lehet szerezni, ráadásul másokat megszabadíthat a helyet foglaló papír hulladéktól. Járja be a közeli üzleteket, keresse fel az ismerősöket és kérjen kicsi, közepes és óriási dobozokat!

A dobozok legyenek erősek, a gyűrött, kopott, gyötört darabokat inkább hagyja a helyükön. Az összehajtható dobozok kis helyen is elférnek, ezért szállítani és tárolni is egyszerű őket a költözés időpontjáig.

A fővárosból vidékre, a vidékről a fővárosba vagy Budapest vonzáskörzetében fog költözni hamarosan? A legfontosabb, hogy ne érje be kevesebbel, mint egy kitűnő referenciákkal rendelkező költöztető cég szolgáltatásaival. Amennyiben segíthetünk Önnek is, hívjon minket a www.vigpack.hu webcímen található telefonszámok egyikén: 06-20-510-97-05, 06-20-317-91-69 és egyeztessük a költözés időpontját!