Bővítik az utat? Kopottak a jelzések az úton? A burkolatjel festés elvégzésével átadható az új útszakasz, és biztonságos lesz a közlekedés.

A régóta használt út kopik, sérül, és a rajta látható jelzések elhalványulnak. A települések vezetőinek feladata, hogy ezt jelezzék az illetékeseknek, és szükség esetén kérjék a burkolatjel festést.

Ezt a teendőt bizonyos időközönként ellátják a hozzáértő szakemberek, mivel óriási a jelentősége. Az utak szélessége változó, a sofőröknek nagy segítség, ha középen felfestés jelöli a felezőt. A záróvonalaknak több feladata van, és sok helyen találhatóak meg az útburkolaton. Az érvényes jogosítvánnyal rendelkező sofőrök ismerik ennek a jelentését, valamint azt is, ha a felezővonal mellett látják.

A biztonságos közlekedés érdekében alapvetően fontos a burkolatjel festés, mivel ez segít a tájékozódásban, és a szabályok betartásában. Megelőzhetőek a balesetek, hiszen egyértelműen jelölésre kerül a rendelkezésre álló hely.

A táblák és az elektromos lámpás készülékek mellett ezek a jelzések nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy nyugodtan vegyenek részt az emberek a közlekedésben. Nem csak a sofőrök számára lényegesek, hanem a kerékpárosoknak, a gyalogosoknak is.

Az úton történő átkelést a zebra teszi lehetővé, a megállásra pedig vonal figyelmeztet. A vezetők ismerik az útburkolati jelek jelentését, és ennek megfelelően vesznek részt a közlekedésben.

Ha új utat adnak át, vagy felújítják a meglévőt, akkor a burkolatjel festés nélkül nem biztosítható a problémamentes használat. Minden forgalmi változást jelezni kell a közlekedésben résztvevők számára.

Ha új bevásárlóközpont épül, vagy parkolót adnak át, akkor a szakemberek elvégzik a teendőket. Az intézmények, és a munkahelyek megközelítéséhez, a körforgalmak működtetéséhez is szükségesek a felfestések.

Az elkerülő és a többsávos utakon még több jelzés található. Az útfelügyelet egész évben végzi a tevékenységét, és bármilyen hiányosságot tapasztalnak, elvégzik a munkát.

Bízza profikra a burkolatjel festést! Rendelje meg a nélkülözhetetlen KRESZ táblákat is megbízható kézből! Teljes körű szolgáltatást vehet igénybe a CSP Trade Kft.-nél, amiről részletesen olvashat a www.csptrade.hu weboldalon. Hívja bizalommal a 06-1-7083614-es telefonszámot, vagy írjon egyéni kérésével az info@csptrade.hu e-mail címre!