Alakos munkadarabok festésére van szükség? Fontos, hogy egyenletes réteggel tudja a felületeket bevonni? Lehetősége van saját KTL berendezést használni, amit kérése szerint gyártanak a szakemberek. Ezzel a korszerű, elektroforetikus módszerrel kifogástalan eredményt érhet el minden alkalommal.

A munkadarabok gyártását és javítását követően nem maradhat el a megfelelő módon történő felületkezelés. Ezzel biztosítható a jó ellenálló képesség a külső hatásokkal szemben, megelőzhetőek a korrózió által okozott problémák.

Attól függően, hogy pontosan milyen anyagból készültek a termékek, mekkora a méretük, mennyire nehezek és milyen alakúak, egymástól eltérő eljárásokkal érhető el kiváló eredmény. Rendkívül hatékony az elektroforetikus festés, amely során KTL berendezés alkalmazására kerül sor.

A KTL berendezés használata megéri számos ok miatt:

– magas fokú korrózióvédelmet biztosít,

– egyszerűen növelhető az élettartam,

– jelentős megtakarítást jelent sorozatgyártás során,

– kevesebb káros anyag kerül felhasználásra,

– könnyen kezelhető eszköz áll rendelkezésre.

A modern gyártási lehetőségeknek, a felkészült szakembereknek, és a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően készíthetőek KTL berendezések, és más felületkezelésre alkalmas termékek is egyénre szabottan. Ezáltal minden szempontból tökéletes munkaeszközzel valósíthatja meg a terveit. A tervezést, a kivitelezést egy kézben tudhatja, majd a működtetés során bármikor kérhet tanácsot, segítséget.

Gondoskodjon a felületvédelemről hatékony, időtálló módszerrel! Legyen maximálisan elégedett esztétikai szempontból is! Ennek érdekében érdemes hozzánk fordulni, és KTL berendezést rendelni. Egyéni kérés szerint biztosítjuk a megfelelő terméket.

Cégünk, a Knipl Kft. magas minőségű termékekkel várja, többek között foglalkozunk KTL berendezések, és más eszközök készítésével is. Olvasson részletesen az általunk nyújtott lehetőségekről a www.knipl.com weboldalon, és keressen bennünket egyéni igényeivel a 06-74-550540-es telefonszámon, vagy az info@knipl.com e-mail címen!