Házat épít, vagy felújításra készül? Szeretne komfortos, költséghatékonyan fenntartható ingatlant? Lényeges a nyílászárók minősége, ezért fontos, hogy körültekintően válasszon. Minden szempontból elégedett lehet, ha Rehau termékek mellett dönt!

A nyílászárók kiemelt szerepet játszanak energiahatékonyságot illetően. A leghidegebb és a legmelegebb napokon is fontos, hogy megfelelően töltsék be a funkcióikat. Éppen ezért nem maradhat el a régi változatok mielőbbi cseréje, építkezés esetén pedig a lehető legjobb termékek beszerelése.

A szigetelés és a fűtéskorszerűsítés mellett lényeges a magas minőségű nyílászárók használata is. Többrétegű üvegezéssel jelentős mértékben csökkenthető a hőveszteség a hideg hónapokban, nyáron pedig könnyebben távol tartható a tikkasztó meleg.

A jól záródó ablakoknak és ajtóknak köszönhetően megszüntethető a huzat, az állandó erős légmozgás. Ez szintén közrejátszik abban, hogy mennyivel könnyebb az energiahatékony fenntartás.

Érdemes az ablakokat és az ajtókat egy helyről beszerezni, így rengeteg időt, energiát spórolhat. Lehetősége van széles kínálatból válogatni, többféle anyagból készült termékek közül rendelni. Megéri kiemelt figyelmet fordítani a Rehau nyílászárókra, amelyek több légkamrával, környezetbarát és jól ellenálló anyagokból, különféle stílusban készülnek.

Óvja a beltéri helyiségeket, spóroljon egész évben, és kölcsönözzön esztétikus megjelenést Rehau nyílászárókkal! Bármilyen típusú épületről van szó, megéri ezekkel a termékekkel felszerelni.

Cégünk, a Baliner Bt. magas minőségű, hosszú élettartamú termékeket nyújt kedvező áron, amelyekkel maximálisan elégedett lehet évtizedeken keresztül. Nem csak az ablakokat, hanem a bejárati és a beltéri ajtókat, valamint a tetőtéri ablakokat is megrendelheti tőlünk.

Egyéni igényei szerint választhatja ki a tökéletes típusokat, így olyan környezetet alakíthat ki, ahol igazán jól érzi magát. Szerezzen bővebb információt az általunk kínált lehetőségekről a www.baliner.hu weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-4336348-as telefonszámon, vagy az info@baliner.hu e-mail címen!