Áruk rakodásához keres emelésre alkalmas eszközt? Különböző szintek között szeretné a mozgatást biztonságosan és minél gyorsabban megoldani? Többféle változatban kaphatóak az emelőasztalok, amelyek lehetővé teszik a gördülékeny, hatékony munkavégzést.

Berendezések hosszú sora áll rendelkezésre annak érdekében, hogy minél könnyebben és rövidebb idő alatt sikerüljön a különféle teendőket ellátni. Egyre több munkaterület alapvető eszköze az emelőasztal, amely lehetővé teszi a nehéz terhek emelését és süllyesztését a kívánt magasságba.

A szakemberek gondolnak a különböző helyzetekre, a más-más méretű, alakú és súlyú áruk, eszközök mozgatására, minden szempontot figyelembe vesznek az emelőasztalok gyártása során. Ezek a strapabíró, időtálló, igény szerint alkalmazható munkaeszközök kiválóan helytállnak az iparban, többek között az autóipar, a raktározás, a logisztika területén tesznek nagy szolgálatot.

Az alkalmazási követelményeknek, az egyéni elképzeléseknek megfelelően van lehetőség az emelőasztalok használatára. Számos előnyük közül érdemes a következőket kiemelni:

  • rendkívül sokoldalúak,
  • helytakarékosak és praktikusak,
  • hozzájárulnak a termelékenység növeléséhez,
  • könnyen mozgathatóak,
  • tartósak és megbízhatóak.

A teherbírást és a kialakítást tekintve is eltérnek egymástól az emelőasztalok, ezért fontos a beszerzést megelőzően tájékozódni. Célszerű arra is figyelmet fordítani, hogy fix vagy mozgatható megoldással jár jobban, valamint az optimális emelési magasság, a terhelhetőség is lényeges.

Feledkezzen meg az akadályokról, oldja meg az emelést nagy súlyok esetén is egyszerűen! Használja ki az emelőasztalok előnyeit, és válasszon a célnak megfelelően! Cégünk, a Jouleing Kft. széles kínálatában többféle változattal találkozhat, így könnyen hozzájuthat a tökéletes eszközhöz.

Kompakt, dupla ollós, lapos ollós, karos, és más típusú emelőasztalok egyaránt a rendelkezésére állnak, így nem okozhat gondot a feladatok gördülékeny elvégzése. Olvasson részletesen a különböző termékekről a www.jouleing.hu weboldalon! Egyéni kérésével pedig hívja a 06-70-4134199-es telefonszámot, vagy írjon az info@jouleing.hu e-mail címre!