Ipari terület kialakítására kerül sor, így szükség van tüzelőberendezés elhelyezésére is? Felújításra vagy bővítésre készül? A problémák megelőzése érdekében fontos a szakszerű vizsgálat, az elemzések elvégzése, ezért nem maradhat el a mérnöki szaktanácsadás.

A fűtésre, a magas hőmérséklet biztosítására alkalmas berendezések alkalmazására nem csak a lakóingatlanokban van szükség, hanem az ipari területeken is. Ilyen környezetben nagyobb teljesítményű, más típusú készülékekkel lehet kiváló eredményt elérni, azonban ehhez elengedhetetlen a szakszerű tervezés, a precíz kivitelezés, majd a szabályok szerint zajló működtetés.

Mielőtt sor kerül a tervek megvalósítására, célszerű hozzáértő szakemberek segítségét mielőbb kérni. A mérnöki szaktanácsadás számos tényezőre kiterjedve nyújt támogatást, egyszerűbbé válhat az elképzelések megvalósítása, és nem kell az esetleges hibák miatt aggódni.

A mérnöki szaktanácsadás alkalmával megbeszélik, milyen előírásokat szükséges betartani, mely szabályok szerint történhet a kivitelezés. Érdemes helyszínen történő egyeztetést lebonyolítani, így könnyebben elkerülhetőek a későbbi problémák.

A korszerű, speciális eljárásoknak köszönhetően bontás nélkül ellenőrizhető a kémény állapota, sőt a tetőre sem kell mászni. Erre szolgál a kamerás vizsgálat, ami nem helyettesíti a területileg illetékes kéményseprő szakvéleményét. A tüzelőberendezés hatékonysága is vizsgálható, lehetőség van műszeres füstgáz elemzésre.

Legyen körültekintő a fűtésre alkalmas berendezések telepítése alkalmával, majd a működtetés során is! Tartsa be az előírásokat, és kérje hozzáértő szakemberek segítségét a problémamentes üzemeltetés érdekében!

Gyors és megbízható megoldást nyújtanak a FILANTROP Kft. munkatársai. Mindent egy kézben tudhat az ipari kéményseprést illetően is. A tervezésnél, a kivitelezésnél, majd a használat során egyaránt számíthat rájuk. Jusson bővebb információhoz a www.filantrop.org weboldalon, és hívja bizalommal a 06-76-322321-es telefonszámot, vagy írjon a filantrop@filantrop.org e-mail címre!