Télen minden évben nagy népszerűségnek örvendenek a jégpályák. Gyerekek és felnőttek egyaránt szívesen mennek korcsolyázni, hiszen ez nem csak egy remek sport, hanem egy szuper családi, baráti program is. De mit szólna, ha azt mondanánk, hogy ma már nem csak téli időtöltés lehet a jégkorcsolyázás?

Pedig így van, ugyanis a műjégpálya építésnek is megvan a modern változata. A szintetikus jégpályáknak számtalan előnyük van azon túl is, hogy az év bármely szakában, akár a legnagyobb forróságban is használhatók.

1. Megtévesztően hasonlít a természetes jégre

A korszerű technológiának köszönhetően a pályák olyan anyagból készülnek, hogy korcsolyázás közben alig lehet őket megkülönböztetni a valódi jégtől. Így egész évben azt az élményt tudják nyújtani, mint télen a természetes jég. A szintetikus jégpálya időjárástól teljesen független, nem árt neki a csapadék, a forróság, az UV-sugárzás és persze a fagy sem.

2. Költséghatékonyság

Az utóbbi években tapasztalható drasztikus növekedés az energia árak terén sajnos a jégpályák üzemeltetőit is megviselte. A folyamatos hűtés hatalmas fogyasztással jár, amit nehéz kigazdálkodni, ám a korszerű technikának köszönhetően ettől sem kell többé tartani: a szintetikus jéghez nincs szükség a pálya hűtésére, így az üzemeltetési költségek minimálisra csökkennek. A karbantartási igény is szinte nulla.

3. Bármilyen helyszínt különlegessé tehetünk vele

Télen minden nagyobb városban épül jégpálya, amiket szívesen használ a lakosság. Miért ne lehetne egész évben elérhetővé tenni ezt az élményt, méghozzá bárhol? A szintetikus jégpályát ajánljuk parkokbavárosi terekrebevásárlóközpontokbasportcsarnokokba, de akár szállodák részére is. Bármilyen hely különlegessé, vonzóvá tehető velük.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a szintetikus műjégpálya építés iránt, látogasson el a www.sport-jatszoter.hu weboldalra, ahol még több információt talál róla! Ha árajánlatot szeretne kérni, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a +36 70 948 3770-es telefonszámon vagy az info@sport-jatszoter.hu e-mail címen!