Ipari területen tevékenykedik, ahol nagy szükség van a korrózióálló eszközökre? Szeretné a meglévő berendezések élettartamát növelni? Gyártással foglalkozik, ezért elengedhetetlen a felületkezelés a munkája során? Számos esetben nyújt kiváló megoldást a rozsdamentes pácolás, ami hatékony kémiai kezelés.

A nélkülözhetetlen munkaeszközök, a speciális kialakítású berendezések fontos szerepet töltenek be az ipar különböző területein. Számos esetben vannak kitéve szélsőséges hatásoknak, maró anyagoknak, amelyek hamar kárt okozhatnak. A problémák megelőzése érdekében nem maradhat el a hatékony felületkezelés, amely során egyszerűen lehet gondoskodni a korrózióállóságról is.

A különféle munkafolyamatok közül az egyik hatásos megoldás a rozsdamentes pácolás. Kémiai kezelésre kerül sor, amit bemártással vagy szórással végeznek a szakemberek. A fenntartható tisztítás érdekében ez a legjobb módszer, a fém felületen található szennyeződések teljes mértékben eltávolíthatóak.

A rozsdamentes pácolás során figyelembe kell venni a munkadarab összetételét, tulajdonságait, és ezek alapján kerülhet sor a munkavégzésre. A pác olyan oldat, amely alkalmas a korrózió, a reveréteg eltávolítására a fémek felületén. Kémiai és elektrokémiai úton kerülhet sor a leoldásra, ami kiváló felületet eredményez. Hozzáértő szakemberek gördülékenyen, hatékonyan látják el a feladatokat jól felszerelt környezetben.

Óvja a berendezések, a munkaeszközök kiváló állapotát megfelelő módon történű kezeléssel! Alkalmazza az ideális eljárást, és gondoskodjon a korrózióállóságról! Egy helyen többféle módszerrel is foglalkoznak, ezért érdemes a KORROFOB Felületvédelmi és Kereskedelmi Kft.-t választani.

Mechanikus, kémiai és elektrolitikus kezelést egyaránt vállalnak, a mechanikust követően mindenképp szükség van egy másik eljárásra. A lehető legrövidebb időn belül, precíz munkával tesznek eleget a kérésének. Jusson bővebb információhoz a www.korrofob.hu internetes oldalon, és hívja bizalommal a 06-30-1562867-es telefonszámot, vagy írjon az info@korrofob.hu e-mail címre!