A retro est szervezéssel kapcsolatban ismerje meg az ajánlatunkat, ha igazán remek hangulatban szeretné elbúcsúztatni az idei évet a kollégáival, ismerőseivel!

Az elmúlt év bőven tartogatott mindenkinek kihívásokat és alkalmat arra, hogy bizonyítsa a rátermettségét. Elérkezett az év vége, ami a megérdemelt pihenés és ünneplés jegyében zajlik mindenhol. A legtöbb közösségben, cégnél szerveznek valamilyen programot annak érdekében, hogy közösen örülhessenek az elért eredményeknek.

Ünnepeljen retro hangulatban év végén!

Egy zenés előadás a lehető legjobb választás, ha nemcsak beszélgetni és vacsorázni szeretnének, hanem jól is szórakozni egy nívós műsornak köszönhetően. Az élőzene minden eseményen garantálja a jókedvű és felszabadult ünneplést. Miért a retro estet válassza egy karácsonyi vagy év végi esemény programjaként?

A retro az a műfaj, amit mindenki ismer és amiben mindenki megtalálja azt a hangzást, előadót, dalt, amit szívesen hallgat. Nemcsak hallgatni, de énekelni is lehet vagy táncolni a legjobb nótákra, ha már kellően oldott a légkör. Ki tudna ülve maradni Csepregi Éva, Csonka András vagy Fenyő Miklós ritmusaira, csak hogy a legnagyobbakat említsük?

Szórakoztató előadásban nincs hiány

A zenei kulturális élet legjavát van szerencsénk képviselni, de a zenén kívül szerephez jut még a vers, a humor, a próza és a tánc is a gazdag porfóliónkban. Nem nehéz dönteni, hogy kihez forduljon, ha színvonalas műsort szeretne egy eseményre. Az már kevésbé könnyű döntés, hogy a rengeteg, tehetséges, megunhatatlan és közkedvelt művész közül melyiket válassza a következő programhoz.

Amennyiben szeretne tőlünk több információt kérni és megismerni a retro est szervezés feltételeit, csak nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk! Az elérhetőségeink a www.szikorarendezoiroda.hu honlapon szerepelnek, ahol a művészek és előadások bemutatóját is megtekintheti.Telefonáljon a 36-23-370-417, 36-30-250-6858 telefonszámok egyikén vagy írjon nekünk üzenetet az info@szikorarendezoiroda.hu email címre!