Különleges, hangulatos környezetet keres az év végi ünneplésre? Más alkalommal is érdemes rendezvényt étteremben tartani. Válassza az angyalföldi Kakas Vendéglőt, ahol a tradicionális magyar konyha remekeivel várják!

Az évben több alkalommal van lehetőség az ünneplésre, főként a karácsonyi időszakban. A magánéletben és az üzleti életben is sor kerül a különféle programok lebonyolítására. A leggyakrabban ebéddel vagy vacsorával egybekötött eseményekkel készülnek, így minden szempontból nagy elégedettségre lehet számítani.

Ha szeretne a családjával, a barátaival együtt ünnepelni, vagy a munkatársainak, az üzleti partnereinek, az ügyfeleinek kedveskedne, egyaránt a legjobb megoldás rendezvényt étteremben megtartani. Bármilyen alkalomról van szó, érdemes elegáns környezetben asztalokat foglalni, ahol lehetősége van egyéni igényei, és az esemény stílusának megfelelően dekorálni is.

A tradicionális magyar konyha ételeit mindenki szereti, ezért érdemes olyan helyszínt választani, ahol felkészültek ezen a területen. A finomabbnál finomabb ételek, a színvonalas kiszolgálás, és a hangulatos étterem feledhetetlenné teszi a kiemelkedő alkalmat.

Családi ünneplés alkalmával megkímélheti magát az előkészületektől, a főzéstől, a sütéstől, ha rendezvényt étterembe szervez. Ezáltal rengeteg időt, energiát spórolhat meg, és igazán jól érezheti magát.

Üzleti rendezvényt étterembe szintén érdemes tervezni. Karácsonyi összejövetelhez, megbeszéléshez, és más célból is a legjobb választás finomabbnál finomabb ételek széles kínálatát nyújtó vendéglátóhelyen foglalni. Mindenki örömmel fog erre a napra visszaemlékezni.

Döntsön a Kakas Étterem mellett, ahol színvonalas kiszolgálással, a legfinomabb ételekkel várják hangulatos helyszínen. A főváros könnyen megközelíthető pontján található vendéglőben eleget tesznek minden kérésének. Nem csak üzleti és családi események esetén, hanem osztálytalálkozó, és más programok alkalmával is megéri hozzájuk fordulni. Szerezzen bővebb információt a www.kakasetterem.hu weboldalon, és jelezze egyéni igényeit a 06-1-3496515-ös telefonszámon, vagy írjon az info@kakasetterem.hu e-mail címre!