Gumiabroncsok cseréjére kerül sor? Padkának ütközött? Számos esetben van nagy szükség a futómű beállítására. Fontos, hogy erre időben sor kerüljön, ezért érdemes jól felszerelt futómű szerviz szakembereinek segítségét kérni.

A biztonságos és kényelmes közlekedés érdekében elengedhetetlen az alkatrészek rendszeres, alapos ellenőrzése, valamint a beállítások elvégzése. Kiemelt szerepe van a futóműnek, hiszen csak akkor lehet biztonságos az úttartás a változó útviszonyok mellett, ha jól van beállítva.

Nem túl költséges a szakszerű futómű beállítás, mégis sokan elhanyagolják. Számos ok miatt tanácsos ezt a feladatot elvégezni, ezért nem célszerű ezen spórolni. Vezetéstechnikai szempontból, valamint a gumik kopását illetően is hátrányos, ha nem megfelelő a beállítás.

Milyen jelek utalnak arra, hogy mindenképp szükség van a futómű beállítására?

  • A kerekek egyenesben vannak, de a kormány ferdén áll.
  • A gumik nyikorognak enyhébb kanyarban is.
  • A gumiabroncsok egyenetlenül kopnak.
  • Valamelyik irányba elhúz a jármű egyenes, sík úton is.

Miért lényeges, hogy minél hamarabb sor kerüljön a futómű beállítására?

  • Csökken a biztonság útközben.
  • Kellemetlen a vezetési élmény, mivel ügyelni kell a kormány ellentartására.
  • Fokozottan kopnak a gumiabroncsok.

Külső hatás miatt, mint például kátyú, vagy padkának ütközés, valamint a kormánymű, a felfüggesztés elemeinek cseréjét követően is elengedhetetlen a teendők ellátása. Évente legalább egyszer tanácsos hozzáértő szakemberek ellenőrzését kérni, így megelőzhetőek a problémák.

Futómű szervizben megbízható és gyors segítséget kap, rövid időn belül elvégzik a szükséges tennivalókat. Válassza az AR-GO Bt.-t, ahol nem csak a futómű beállítást vállalják felkészülten. Lehetősége van a megfelelő gumiabroncsok beszerzésére, cseréjére, és más feladatok esetén is készséggel állnak a rendelkezésére. Részletesen informálódhat a www.ar-go.hu internetes oldalon. Hívja bizalommal a 06-1-4319407-es telefonszámot, vagy küldjön üzenetet az argoabroncs@t-email.hu címre!